Joensuun keskustan K-Citymarket avautuu täydellisesti uusittuna

Joensuun keskustan K-Citymarketin puolitoista vuotta kestänyt uudistus ja remontti on valmis. Uutta kauppaa juhlitaan torstaina 28.9. K-kauppiaana kaupassa toimii Tiina Karinkanta ja tavaratalojohtajana Matti Aaltonen.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.9.2023

Kauppa avautuu juhlapäivään jo klo 8. Nauhan leikkaus suoritetaan kuitenkin kaupan aulassa klo 10, kun viimeisiä päiviään Keskon Itä- ja Keski-Suomen aluejohtajana toimiva Jere Penttilä leikkaa nauhan kauppiaan, tavaratalojohtajan sekä Joensuun kaupunginhallituksen puheenjohtajan Jere Nuutisen kanssa.

”Keskon ja kauppiaan investointi uudistukseen on yhteensä lähes 20 miljoonaa euroa. Joensuun keskustan kaupalliset palvelut paranevat merkittävästi ja se on tärkeää asiakkaiden ja koko kaupungin elinvoiman kannalta”, Penttilä toteaa.

Avajaispäivänä asiakkaiden kanssa nautitaan kakkukahveja. Kahvitus alkaa nauhan leikkauksen jälkeen ja tarjoiluja on varattu ensimmäiselle 2 000 vieraalle.

Koko kiinteistö uudistui lattiasta kattoon ja ulkokuorta myöten

Remontissa uusiutui koko talotekniikka, ja uudet kylmäkalusteet toimivat ympäristöystävällisemmällä hiilidioksidilla. Kylmää ja pakkasta vaativat tuotteet ovat jatkossa pääosin ovien ja kansien takana, ja kaupan koko valaistus on vaihdettu LED-tekniikkaan. Kaikki nämä uudistukset ovat myös erittäin energiatehokkaita.

Kaikki kalusteet ovat nyt uutuuttaan kiiltäviä, minkä lisäksi lattiapinnat on uusittu ja takatilat sekä henkilökunnan tilat remontoitu. Lisää tilaa tuli myymäläpinta-alaan yli 600 m2. Kaupan ulkokuori on myös saanut uuden pinnan ja modernin ulkonäön.

”Olemme enemmän kuin tyytyväisiä”, toteavat kauppias Tiina Karinkanta ja tavaratalojohtaja Matti Aaltonen.

”Asiakkaamme eivät ole meitä unohtaneet, vaikka remontti kesti melko pitkään. Sen edistymistä on käyty seuraamassa päivittäin ja olemme saaneet kiitosta sitä mukaa, kun työ on edennyt. Erityisesti uudet ikkunapinnat ovat herättäneet ihastusta”, he kertovat.

Kaupungin monipuolisin take away

Kauppias-Tiina kertoo, että kaupassa on nyt koko kaupungin monipuolisin mukaan otettavien aterioiden, välipalojen ja salaattien valikoima.

”Meiltä löytyy Itä-Suomen ainoa frittibuffa, kahvio, oma savustamo ja salaattibaari. Myös tutut ja suositut pizzat ja täytetyt patongit löytyvät niitä kaipaaville.”

Uutta tilaa on hyödynnetty lisävalikoimille ja tuotteiden esillepanolle.

”Valikoimatyö on tehty asiakasdataa hyväksikäyttäen. Meiltä löytyy nyt muun muassa laajennettu vegeosasto”, hän lisää.

Käyttötavarassa lisäystä kauneuden osastolle ja ruuanlaittotuotteisiin

”Kaikessa olemme pyrkineet asiointia helpottaviin ratkaisuihin. Käyttötavarapuolella valikoimia on laajennettu asiakastoiveiden pohjalta”, Matti Aaltonen kertoo.

Kauneuden osaston tuotteet sekä ruuanlaittoon liittyvät tuotteet ovat saaneet eniten lisää tilaa. Kassaosasto on myös uudistettu ja itsepalvelukassojen tilaa on laajennettu sekä selkeytetty. Itsepalvelukassoja on tullut myös yksi lisää.

K-Citymarket Joensuu keskusta on avoinna maanantaista lauantaihin klo 8–23 ja sunnuntaisin 11–23. Asiakaspalvelupisteestä saa Schenkerin ja Matkahuollon pakettipalvelut. Kaupan aulassa on myös Postin ja Pakettipisteen pakettiautomaatit.

Sähköautoille 10 uutta latauspistettä

Pysäköintihallin toisessa kerroksessa sähköautoilijoiden käytössä on K-Latauksen 10 uutta sähköautojen latauspistettä, joista kuusi on suurteholataukseen tarkoitettuja.

Kauppa tarjoaa myös ruoan verkkokaupan noutopalvelua, jossa valmiiksi kerätyt ja pakatut ruokaostokset voi sujuvasti napata kyytiin valitsemanaan ajankohtana.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös