Joensuun K-Supermarket Eväskontti avautuu

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 1.3.2023 K-Supermarket Eväskontti avautuu torstaina 2.3.2023 klo 9.00. Kaupassa on tehty mittavat uudistustyöt. K-kauppiaina toimivat Marko ja Anu Kosunen.

Kauppa suljettuna tammikuun puolesta välistä. Kauppa on uusittu sisältä täysin. ”Vain palvelutiski ja tuttu henkilökunta ovat samoja”, kauppiaat kertovat. Kylmätekniikka on uudenaikaista ja energiaa säästävää. Pakasteet ovat kansien ja ovien takana. Kaupan sisääntulossa on kaksi uutta pullokonetta ja kierrätysseinä. Palvelukassojen lisäksi on kolme itsepalvelukassaa.

K-Supermarket Eväskontti on mukana energiansäästöhankkeessa, jossa mm. kierrätetään kaupan koneistoista tuleva hukkalämpö kiinteistön veden lämmittämiseksi. ”Energiansäästö on ollut meille sydämen asia ja olemme saaneet vähennettyä energian kulutusta yli puolet vuoteen 2016 verrattuna”, Marko kertoo.

”Kun suljimme kaupan uudistustöitä varten niin asiakkaat toivoivat, että Eväskontin hyvä henki säilyisi. Mielestämme olemme onnistuneet säilyttämään hyvän hengen ja saimme lisäksi nykyaikaisen kaupan, jossa on kiva asioida ja mukava työskennellä”, Marko ja Anu Kosunen iloitsevat.

Uudistustöissä saatiin lisää leveyttä hyllyjen väliin. Sesonkituotteille on oma tilansa, missä tuotteet saa hyvin esille. Gluteenittomille tuotteille on runsaasti tilaa ja valikoimaa. Kaupassa on oma grilli ja kaupassa valmistetaan myös kotiruokalounasta.

Palvelutiski on Eväskontin sydän

”Olemme ylpeitä koko kaupan uudesta ilmeestä. Meillä on nyt upea hedelmä- ja vihannesosasto sekä kukkavalikoima. Juomaosastosta tuli tosi kiva ja leipäosastomme on nyt entistäkin monipuolisempi. Palvelutiski on kauppamme sydän!”, Kosuset kertovat tyytyväisenä remontin tulokseen. ”Uutena meillä täällä kiertelee siivousrobotti, joka pitää lattioita siisteinä. Nimeä ei sille ole vielä keksitty.”

K-Supermarket Eväskontin aukioloajat pysyvät entisellään, arkisin ja lauantaisin klo 6.30-22.00 ja sunnuntaisin 9.00-22.00. Lisäpalveluina kaupasta löytyvät Postin ja Pakettipisteen pakettiautomaatit.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös