Jerko Seppälä Turun uuden K-Market Jokirannan kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 4.4.2023 Turun Jokirantaan rakennettavan uuden K-Marketin kauppiaaksi tulee Jerko Seppälä. Uusi K-Market Jokiranta avataan syksyllä.
  • Jokiranta on upea ja tärkeä osa Turkua, joten tuntuu mahtavalta päästä aloittamaan kauppiaana siellä sekä tarjoamaan sen varrelle uusia palveluita, Jerko iloitsee. 
     
  • K-Market Jokirannassa tulemme panostamaan etenkin kesällä virvoke-, jäätelö- ja take away-valikoimiin. Lähistöllä sijaitsee paljon asuntoja, joten haluamme rakentaa kaupan jossa myös tavallisten ruokaostosten teko sujuu vaivattomasti. Kaupan hyllyltä tulee löytymään laadukas valikoima eri hintapisteen tuotteita sisältäen niin brändituotteita, kuin hinta-laatusuhteelta erinomaisia K-Menu ja Pirkka-tuotteita. Haluammekin kuulla asiakkailta paljon mitä tuotteita he haluaisivat valikoimiin.

Jerko toimii myös lähistöllä toimivan K-Market Hansakorttelin kauppiaana ja vastuullisuustyön mallit tuodaan sieltä Jokirantaan.

  • Meillä on ollut tapana myydä ResQ-sovelluksen kautta edulliseen hintaan tuotteita joiden parasta ennen tai viimeinen käyttöpäivä lähenee. Se on toiminut hyvin ja aiommekin jatkaa tätä myös Jokirannassa. Tarjoamme mielellämme TET-paikkoja ja työharjoittelupaikkoja tulevaisuuden työelämän tähdille. Oma työskentelynikin kaupassa on alkanut merkonomiopintojen työharjoittelun kautta jo 10 vuotta sitten, Jerko kertoo.

Jerko Seppälän yrittäjänura on alkanut jäätelökioskiyrittäjänä Turun Kupittaanpuistossa kesinä 2016 ja 2017. 

  • Osallistuimme toisena kesänä myös kilpailutukseen kioskipaikasta Jokirannassa ihan tulevan kauppapaikan läheisyydestä, mutta silloin tarjouksemme ei riittänyt. Hauskaa että nyt minulle tarjoutui mahdollisuus tähän paikkaan ja jäätelön myynti tulee varmasti olemaan kesällä valtavaa tästä K-Marketistakin! 

Jerko on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi ja hän on toiminut nyt reilut kaksi vuotta K-Market Hansakorttelin kauppiaana, ja tämä jää myös hänen toiseksi kaupakseen. Työkokemusta häneltä löytyy vielä K-Supermarket- ja K-Citymarket-ketjuista.

Vapaa-aikaansa Jerko viettää ystäviensä kanssa urheillen joko padelia tai golfia pelaamalla sekä kierrellen ruokakauppoja.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös