Jere Hakanpää Tampereen K-Supermarket Kalevan kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 8.9.2023 Jere Hakanpää aloittaa 1.10. Tampereella K-Supermarket Kalevan kauppiaana.

Jere kertoo, että tunnelmat ovat innostuneet ja motivoituneet. ”Kauppapaikka on uusi ja hyvässä kunnossa eli puitteet kaupan tekemiselle ovat erinomaiset. Mahtavaa päästä kehittämään kauppaa yhdessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa.”

K-Supermarket Kaleva on nykyaikainen, nopea ja helppo ruokakauppa, joka yllättää valikoimallaan, uutuuksillaan ja timanttisella asiakaspalvelullaan. Markkinatilanne vaatii myös hyvää kampanjatekemistä ja edullisempia tuotevaihtoehtoja. Kaupalla tullaankin siis näkemään varmasti edullisia tarjouksia. Meidän tulee pystyä vastaamaan monenlaisiin tarpeisiin tiukassa kilpailutilanteessa”, uusi kauppias kertoo mietteistään.   

”Kalevasta tulet jatkossakin löytämään ajankohtaisimmat uutuudet, edullisemmat tuotevaihtoehdot, kuten K Menu- ja Pirkka-tuotteet, kuin myös vaativampaan makuun tuotteet eri puolilta Suomea ja maailmaa”, uusi kauppias lupaa. ”Toivonkin, että asiakkaat kertovat toiveistaan rohkeasti.”

K-Supermarket Kalevan K-Noudon palvelut ja verkkokauppa jatkavat entisellään, kuljetuspalvelua lähdetään suunnittelemaan, kun Jere aloittaa.  

”Lähdemme kehittämään kauppaa yhdessä henkilökunnan kanssa. Kaupalla kauppiaanvaihto tulee näkymään varmasti, kunhan pääsen tutustumaan henkilökuntaan ja asiakkaisiin paremmin.  Asiakkaille haluan sanoa, että nähdään kaupalla. Minua saa aina tulla nyppäämään hihasta, koski asia mitä vain”, Jere lähettää terveisensä.

Vastuullisuus on iso osa kaupan ja koko K-ryhmän toimintaa. Hävikkiruoka ohjataan hyväntekeväisyyden ja ResQ Club-sovelluksen avulla käyttöön, jotta syötäväksi kelpaavan ruuan hävikki olisi mahdollisimman pieni. Kauppa on moderni ja uudet laitteet kuluttavat vähemmän sähköä. Lisäksi kaupan katolla on aurinkopaneeleita, jotka tuottavat aurinkoisella kelillä energiaa kaupan tekniikalle. ”Henkilökunnan viihtyvyys ja hyvinvointi ovat minulle myös tärkeitä asioita”, Jere lisää.  

Jere Hakanpää on toiminut kaupan työssä kymmenisen vuotta ennen kauppiasuraa. ”Olen koko ikäni tehnyt töitä kaupan alalla nuorempana koulun ohella ja opiskeluiden jälkeen kokopäiväisenä. Koulutukseltani olen tradenomi.” K-Supermarket Kalevaan Jere tulee Tampereen K-Market Annalasta ja Lukonmäestä, joissa hän on toiminut kauppiaana kahden vuoden ajan. ”Ensimmäiset kauppapaikat ovat antaneet minulle paljon oppeja ja ideoita, joista on nyt mahtavaa päästä ammentamaan Kalevaan.”

”Vapaa-aikana tykkään mökkeillä, laittaa ruokaa ja harrastaa eri urheilulajeja, kuten pelata golfia ja padelia. Perheeseeni kuuluu puoliso Iitu, joka auttaa kotoa käsin jaksamaan kaupan kiireistä arkea”, kertoo Jere vapaa-ajastaan. 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös