Jenni Mönttisen kauppiasura alkaa Vantaanlaakson K-Market Naapurissa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 29.11.2023 Jenni Mönttinen aloittaa kauppiasuransa Vantaanlaaksossa K-Market Naapurissa 1.2.2024.

Jenni iloitsee kauppiasuran aloittamisesta: ”Mahtavaa päästä aloittamaan kauppiasura Vantaanlaaksossa K-Market Naapurissa. Olen kuullut henkilökunnasta paljon hyvää ja odotan innolla, että pääsemme kehittämään kauppaa heidän ja asiakkaiden kanssa. Kilpailutilanteen muutoksen johdosta K-Market Naapurissa ollaan todellisen haasteen edessä, mikä motivoi minua entisestään. Kiitos jo tässä vaiheessa hyvästä yhteistyöstä nykyisen kauppiaan Laura Huurtolan kanssa!”

K-Market Naapuri panostaa vahvasti Oman kylän kauppa-fiilikseen

Uuden kauppiaan myötä K-Market Naapurissa tullaan panostamaan siihen, että valikoimat vastaavat Vantaanlaakson asukkaiden tarpeita ja toiveita. ”Päivitämme valikoimaa vuoden alussa ja tulemme rohkeasti testaamaan uusia tuotteita, esim. päivittämällä pienleipomoiden valikoimaa”, Jenni kertoo. ”Lähialueen asiakkaat ovat aktiivisesti jo ottaneet Wolt-palvelun käyttöön ja kehitämme sen tuotevalikoimaa tulevaisuudessa.”

”Haluamme tuoda Naapurissa vahvasti esiin ”Oman kylän kauppa”-fiiliksen. Itselle on tärkeää, että kaupassa työntekijät sekä asiakkaat viihtyvät ja kauppaan on kiva tulla”, uusi kauppias kertoo suunnitelmistaan. ”Järjestämme avajaiskakkukahvit, kunhan olen päässyt asettumaan taloksi. Ilmoittelen tästä lähempänä ajankohtaa.”

K-Market Naapurissa vastuullisuustyö on arkipäivää. Jennille ykkösjuttu on hävikin minimoiminen ja siihen hänellä onkin mielessä useita keinoja: ”Nykyään hävikkiruoka ja ”vielä hyvää”- tuotteet ovat vahvasti esillä ja se tulevat näkymään kaupalla tulevaisuudessa. Kauppiasharjoitteluni aikana olen päässyt tutustumaan esim. ResQ-palveluun ja suunnitelmissa onkin selvittää, toimisiko kyseinen palvelu myös Naapurissa. Tämän lisäksi tulemme ottamaan uuden alennushinnoittelujärjestelmän käyttöön, jolloin asiakkaat saavat tuotteet, joiden päiväys lähenee, edullisempaan hintaan.”

Ennen kauppiasvalmennusta Jenni on tehnyt lähes 10 vuoden uran pankkialalla asiantuntija- ja esimiestehtävissä. Opiskeluiden ohessa hän työskenteli kaupan alalla, mistä kipinä onkin alaan aikoinaan syttynyt. Jenniltä menevät kiitokset kasvattajakauppiailleen: ”Olen todella kiitollinen, että pääsin kauppiasvalmennuksen aikana kahden eri kasvattajakauppiaspariskunnan alaisuuteen. Olen oppinut heiltä valtavasti ja kiitokset kaikesta tuesta kuuluukin Timo & Sara Jääskeläiselle sekä Eero Pyylle ja Niina Luotamolle. Ennen kaikkea kiitokset Etelä-Suomen alueen rekrytointipäällikölle Ojasen Jannelle, joka uskoi minuun ja mahdollisti täysin uuden uran K-kauppiaana!”

Jennin perheeseen kuuluu puoliso Pasi Ruotsalainen, joka jatkaa omassa työssään mutta näkyy varmasti osana kaupan arkea. ”Samoin muita Mönttisen perheen jäseniä tullaan näkemään kaupan hyllyjen välissä apukäsinä.”

Vapaa-ajalla Jenni pelaa padelia, joka on pariskunnan yhteinen harrastus kuten myös penkkiurheilu, he tunnustautuvat etenkin koviksi Susijengi-faneiksi. ”Viikonloppuisin pyrimme kokkailemaan yhdessä, koska puolisoni on intohimoinen kotikokki, ja sen ansioista olen itsekin viime vuosina kiinnostunut ruuan laitosta. Perusarkemme on usein hektistä, mutta pyrimme viettämään paljon aikaa ystävien kanssa lautapelien ja mökkeilyn merkeissä.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös