Jaro Salkoharju kauppiaaksi Porin K-Citymarket Puuvillaan

K-ryhmä aluetiedote 15.8.2023 Jaro Salkoharju ottaa kauppiasvastuun Porin Puuvillan K-Citymarketista yhdessä puolisonsa Terhi Salkoharjun kanssa 1.10.2023 alkaen.

Jaro Salkoharju palaa uuden kauppapaikan myötä takaisin synnyinseuduilleen. ”Tuntuu todella hienolta aloittaa kauppiaana nimenomaan K-Citymarket Puuvillassa. Minulle merkitsee paljon, että pääsen palaamaan kauppiaaksi syntymäkaupunkiini. Väistyvä kauppiaspariskunta Jaakko ja Elina Kauppinen ovat tehneet hienoa työtä ja siitä on hyvä jatkaa eteenpäin”, uusi kauppias iloitsee. 

Jarolle asiakas on aina tärkein. ”Olen vuosien varrella oppinut, että asiakkaiden toiveiden kuuntelu herkällä korvalla sekä hyvän ja osaavan asiakaspalvelun varmistaminen ovat avainasemassa kauppiaana. Haluan kehittää kaupasta yhdessä henkilökunnan kanssa asiakkaiden näköisen, laajan valikoiman ruokakaupan, josta löytyy parhaat herkut ja tarjoukset”, Jaro kertoo suunnitelmistaan. 

K-Citymarket Puuvilla on Salkoharjun neljäs kauppapaikka. Kauppiasuransa hän aloitti Harjavallan K-Market Myllyssä, joka kasvoi Jaron aikana K-Supermarketiksi. Harjavallasta hänen matkansa jatkui Poriin K-Supermarket Ruokaporin kauppiaaksi ja sieltä Tampereelle K-Supermarket Hämeenkadun kauppapaikalle. Jaron puoliso Terhi on työskennellyt Jaron rinnalla kauppiaspuolisona jo useita vuosia. 

”Vastuullisuus on ollut tärkeä osa toimintaamme aikaisemmilla kauppapaikoillamme. Vastuullisuuden tulee näkyä kaikessa mitä teemme. Pyrimme toimimaan aina kestävän kehityksen periaatteella ja vaalimaan eettisiä ja ympäristön kannalta tärkeitä arvoja”, Jaro toteaa.

Jaro toimi K-kauppiaana Porissa, kun kauppakeskus Puuvilla avattiin ja hän on todistanut sen kehityskaarta näihin päiviin asti. 

”Puuvillasta on kasvanut upea kauppakeskus ja K-Citymarket Puuvillasta alueen monipuolisin ja herkullisin ruokakauppa. Meiltä löytyy hyviä tarjouksia ja laajan valikoiman ansiosta meiltä saa tuotteita, joita ei muualta löydy. Asiakkaat pääsevät nauttimaan palvelutiskimme liha- ja kalaherkuista, meillä valmistetuista herkullisista salaateista, omasta jäätelöstämme ja uunituoreista leivistä. Kehitämme myös verkkokauppaa lisäämällä sen valikoimiin enemmän palvelutiskin tuotteita”, Jaro kertoo.

Salkoharjut jatkavat kauppiaina myös K-Supermarket Hämeenkadulla, kunnes uusi kauppias on valittu. K-Citymarket Puuvillan henkilökunta siirtyy uuden kauppiaan palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Salkoharjujen perheeseen kuuluu kolme lasta, joiden kanssa he viihtyvät vapaa-ajalla luonnossa. Silloin kun Salkoharjuilla on aikaa, he suuntavat kohti pohjoisen erämaita vaeltamaan ja kalastelemaan. Lisäksi Jaro harrastaa padelin ja jääkiekon pelaamista. 

Uusi kauppias toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi K-Citymarket Puuvillaan. ”Otamme mielellämme vastaan tuotetoiveita, jotta voimme kehittää kaupan valikoimia ja palvella entistäkin paremmin. Haluamme olla paras ruokakauppa juuri sinulle. Nähdään kaupalla!”.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös