Jari ja Kaija Hulkko Oulun K-Market Veitikan kauppiaiksi – Hulkot ovat myös uuden K-Market Valjaspuiston kauppiaat.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 10.1.2023 Jari ja Kaija Hulkko aloittavat helmikuun ensimmäisenä päivänä Oulussa K-Market Veitikan kauppiaina. He ottavat myös uuden Limingantien ja Kempeleentien risteykseen tulevan K-Market Valjaspuiston kauppiasvastuun. Uusi kauppa avautuu tänä keväänä kerrostalon alakertaan.

”Lähdemme uuteen kauppapaikkaan innokkaina, sillä onhan Veitikka perinteinen kauppapaikka jo vuosikymmenien ajalta”, Jari ja Kaija Hulkko vakuuttavat. ”Kiitos entisille kauppiaille Jussi ja Katja Haanpäälle kaupan hyvästä kunnossapidosta, meidän on helppo lähteä kehittämään entistä parempaa Oman kylän kauppaa asiakkaiden toiveita kuunnellen.”

Uudet kauppiaat lupaavat asiakkailleen Veitikasta valikoiman, josta jokainen löytää juuri omalle taloudelle sopivan hintaiset tuotteet. ”Meiltä löytyvät edullinen K-Menu- ja Pirkka -sarjan tuotteet sekä Pirkan Parhaat-premiumluokan tuotesarjan, kuten muut laadukkaat tuotemerkit. Pidämme kaupan kokoon nähden mahdollisimman laajan valikoiman.”

K-Market Veitikassa vastuullisuutta toteutetaan hävikin minimoinnilla, jätteiden kierrätyksellä , sähkön säästöllä, henkilökunnan hyvinvoinnista huolta pitäen ja selvitetään erilaisia yhteistyömahdollisuuksia lähialueen pientoimittajien kanssa. Tuotteet , joissa lähenee viimeinen käyttöpäivä, myydään alennetuilla hinnoilla ja kaikki myymättömät  syömäkelpoiset tuotteet lahjoitetaan eteenpäin hyväntekeväisyyteen.

Uuden K-Market Valjaspuiston rekrytointi alkaa

”On mahtava saada suunnitella ja avata uutta kauppaa. Kaupan vaikutusalueelle on rakennettu paljon ja rakentaminen alueella jatkuu vielä jonkin aikaa”, iloitsevat Jari ja Kaija Hulkko. ”Teemme kaupasta nopean asioinnin Oman Kylän kaupan  Kaupan valikoima muotoutuu asiakastoiveiden toteuttaen. Ennen kaupan avautumista otamme toiveita vastaan Facebook- ja Instagram-sivujemme kautta.”

Uuden kaupan rekrytointi alkaa samoin tein ja sinne tarvitaan henkilökuntaa noin 10 henkilöä.

Jari ja Kaija Hulkko ovat kokeneita kauppiaita. He ovat toimineet kauppiasuralla noin 22 vuotta, joista suurimman osan Oulun seudulla. He toimivat tällä hetkellä myös K-Market Knuutilankankaan kauppiaina. Jarin ja Kaijan kolme aikuista lasta ovat myös mukana kaupan työssä.  

Jarin ja Kaijan vapaa-aikaan kuuluu ulkoilua ja luonnossa liikkumista. ”Harrastamme päivittäin ulkoilua koiriemme kanssa, syksyisin sienestämme aktiivisesti sekä liikumme muutenkin mielellämme luonnossa. Talvisiin harrastuksiin kuuluu hiihto”, he kertovat.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös