Jari ja Kaija Hulkko K-Market Iikan kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 5.10.2023 Jari ja Kaija Hulkko aloittavat Oulussa K-Market Iikan kauppiaina 1.11. He jatkavat kauppiaina myös Oulun K-Market Veitikassa ja Valjaspuistossa.

”K-Market Iikka on yksi Oulun seudun vanhimmista K-Marketeista ja tuntuukin mahtavalta päästä jatkamaan ja luomaan Iikan historiaa yhdessä henkilökunnan kanssa. Lähdemme tähänkin kauppapaikkaan intoa täynnä ja haluamme kehittää entistäkin paremman Oman kylän kaupan asiakkaiden toiveita kuunnellen. Toiveita ja ideoita varten aktivoidumme Iikan Facebook-sivuilla ja otamme käyttöön Instagramin. Näin asiakkaiden on entistäkin helpompi lähestyä meitä kysymysten ja toiveiden tiimoilta”, Jari ja Kaija kertovat. ”Haluamme kiittää entistä kauppiasparia Hanna ja Pertti Rousua kaupan hyvästä kunnossapidosta sekä alueen asiakastyytyväisyyden ylläpidosta.”

”Tarjoamme valikoiman, josta jokainen löytää juuri omalle taloudelle sopivan hintaiset tuotteet. Meiltä löytyvät edulliset K Menu- ja Pirkka-sarjan tuotteet sekä Pirkan parhaat-premiumluokan tuotesarjan, kuten muut laadukkaat tuotemerkit. Pidämme kaupan kokoon nähden mahdollisimman laajan valikoiman”, lupaavat uudet kauppiaat. ”Tulemme kehittämään entistä enemmän Iikan jo hyvin tunnettua ruokamaailmaa säväyttämällä uusilla ruokatrendeillä kuitenkaan unohtamatta esimerkiksi klassista makaronilaatikkoa. Lisäämme valikoimiin mm. meillä tehdyt patongit. Lisäksi selvitämme mahdollisen toivotun Wolt-yhteistyön.”

K-Market Iikan vastuullisuutta toteutetaan hävikin minimoinnilla, jätteiden kierrätyksellä sekä sähkön säästöllä. ”Pidämme huolta henkilökunnan hyvinvoinnista ja tarkoituksena on tehdä mahdollisimman paljon yhteistyötä erilaisten lähialueen pientoimittajien kanssa tukeaksemme paikallista yrittäjyyttä. Tuotteet, joissa lähenee viimeinen käyttöpäivä, myydään alennetuilla hinnoilla ja kaikki myymättömät syömäkelpoiset tuotteet lahjoitetaan eteenpäin hyväntekeväisyyteen.”

Jari ja Kaija Hulkko ovat toimineet kauppiaina jo noin 25 vuotta, joista 15 vuotta Oulun alueella. Hulkon aikuisista lapsista kolme tulee toimimaan heidän kolmessa K-Marketissa. Lapsista Olli-Pekka on valmistumassa K-kauppiasvalmennuksesta, joten kauppiuus perheessä jatkuu jo kolmannessa sukupolvessa.

”Harrastamme päivittäin ulkoilua koiramme Aavan kanssa. Syksyisin sienestämme aktiivisesti sekä liikumme muutenkin mielellämme luonnossa. Jos emme olisi kauppiaita, olisimme varmaan kokkeja, sillä hyvä ruoka on hyvin lähellä sydäntämme”, Jari ja Kaija kertovat.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös