Jari Hotanen Sastamalan uuden K-Market Meijerirannan kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 4.10.2023 Sastamalan Vammaskosken sillan kupeeseen valmistuva uusi K-Market Meijeriranta saa kauppiaaksi Jari Hotasen. Kauppa avautuu keväällä 2024.

Kun K-Market Meijeriranta avautuu, niin Jarin kaksi muuta K-Marketia, Häijää ja Raivio, sulkeutuvat.

”Hyvältä tuntuu lähteä kauppiaaksi Meijerirantaan”, tuumaa Jari Hotanen. ”Sastamalassa on pitkään toivottu ruokakauppaa sillan pohjoispuolelle ja nyt päästään oikein uudella kaupalla vastaamaan asiakkaiden toiveisiin.”

Uuden kaupan suhteen Jarilla on selkeät suunnitelmat. ”Toteutamme herkkukauppa ja halpa kauppa-ideaa konkreettisesti. Meiltä löytyy K Menu-tuotteita, ketjujen yhteiset tarjoukset sekä herkkupuolelta kaikenlaista ruokasesonkien mukaan.”

K-Market Meijerirannassa valmistetaan itse salaatit ja ruokaisat patongit, jotka ovat erinomainen vaihtoehto eväille niin työssäkävijöille kuin opiskelijoillekin, varsinkin kun kauppa avautuu arkisin jo klo 7. ”Mukanani tuon Meijerirantaan edellisistä kaupoistani laadun niin tuotteissa kuin palveluissa, siitä ei tingitä!”, kauppias-Jari lupaa.

Jarilla on vahva tausta kaupan työstä niin Keskon puolelta kuin kauppiaana. Keskossa työuraa on 20 vuotta ja sen jälkeen kauppiaana alkaen vuonna 2008 K-Market Häijäässä, K-Market Vammalassa ja K-Market Raiviossa.

Jari puoliso Sari Hotanen mukana kaupan työssä. ”Vapaa-aikana harrastan petanquen pelaamista kilpatasolla ja loppuaika meneekin sitten miltei kokonaan pienen Bostonin terrieripennun kanssa puuhaillessa”, Jari kertoo.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös