Janne Ruola K-Supermarket Kaukajärven kauppiaaksi Tampereelle

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 12.5.2023 Janne Ruola aloittaa 1.6. Tampereen K-Supermarket Kaukajärven kauppiaana.

”Innostunut ja hyvä fiilis lähteä K-Supermarket Kaukajärven kauppiaaksi”, kertoo Janne tunnelmistaan. ”Kauppa on siisti ja hyväkuntoinen sekä henkilökunta kokenutta. Tästä tilanteesta on hyvä lähteä kehittämään asiakkaiden näköistä Tavallista parempaa ruokakauppaa.”

Joka ostoskäynnillä asiakkaille jotain iloisesti yllättävää

Janne tulee Kaukajärvelle kuuntelemaan asiakkaita ja toteuttamaan heidän toiveitaan. ”Teemme kaupasta viihtyisän ja erinomaisen palvelevan ruokakaupan, josta löytyy joka käynnillä jotain iloisesti yllättävää”, Janne avaa suunnitelmiaan. ”Tänä päivänä ruokakaupan tulee pystyä vastaamaan monenlaisiin tarpeisiin, myös edullisten tuotteiden valikoimalla ja hyvillä tarjouksilla.”

Vastuullisuus on tärkeä osa kaupan toimintaperiaatteita

”Vastuullisuus on tärkeä ja iso osa kauppamme toimintaperiaatteita. Nykyisellä kaupallani olen tehnyt yhteistyötä seurakunnan kanssa ja hävikkiruoka on ohjattu heidän kautta apua tarvitseville. Käytämme myös ResQ Club-sovellusta, jossa esim. tänään viimeisellä käyttöpäivällä olevat leipäkassit ovat olleet suosittuja. Olemme myös myyneet hevihävikkilaatikoita, joihin on kerätty jo vähän nahistuneita, mutta silti täysin vielä syöntikelpoisia hedelmiä ja vihanneksia. Ne ovat olleet myös suosittuja. Nämä kaikki ja jotain uuttakin aiomme ottaa heti käyttöön myös Kaukajärvellä”, lupaa Janne.

Kaukajärvelle Janne tulee K-Market Pyyninkinkulmasta, joka on hänen ensimmäinen kauppansa. ”Muutin Tampereelle aikoinaan opiskelemaan ja aiempi työkokemukseni on elintarviketeollisuudesta.” Hän on työskennellyt muun muassa Saarioisilla ja Linkosuon Leipomolla.

Janne Ruolan perheeseen kuuluvat puoliso Heidi, joka jatkaa omassa työssään mutta on apuna kaupan monipuolisissa tehtävissä, sekä tyttäret Emilia 6 v. ja Olivia 4 v. ”Koko perhettä tullaan varmasti näkemään kaupalla.” Vapaa-ajastaan Janne kertoo, että se kuluu perheen kanssa touhutessa. Janne myös golfaa, lukee ja kuuntelee äänikirjoja. ”Yhtenä harrastuksena minulla on uusien ideoiden löytäminen kaupalle, jota toteutan tutkimalla, mitä muissa kaupoissa tapahtuu niin Suomessa kuin ulkomaillakin. On kiinnostavaa pysyä ajan hermolla kaupan muuttuvassa maailmassa.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös