Janne ja Teija Hänninen K-Market Saarijärven kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 14.9.2023 Saarijärven K-Market saa kokeneet kauppiaat, kun Janne ja Teija Hänninen aloittavat siellä 23.10. Saarijärvestä tulee heidän toinen K-Marketinsa, he jatkavat kauppiastyötä myös Kinnulan K-Market Kinuskissa.

”K-Market Saarijärvi on perinteinen kauppapaikka, joten on erittäin mieluisaa päästä jatkamaan kaupan tarinaa”, Janne ja Teija kertovat. ”Nykyisten kauppiaiden Arjan ja Heikin jäljiltä Saarijärvellä on hyvä jatkaa entisiä toimintatapoja.”

Saarijärvellä työt aloitetaan tutustumisella paikkakuntaan, henkilökuntaan ja asiakkaisiin. ”Haluamme erottautua hyvällä palvelulla ja omalla ainutlaatuisella tekemisellä”, Hänniset avaavat suunnitelmiaan. ”Meillä tehty-sarjaan kehitämme uusia tuotteita ja ideoita ja haluamme saada lisää lähituottajien tuotteita myyntiin. Olkaa yhteydessä!”

K-Market Saarijärven valikoimat pidetään sellaisina, että kaikille löytyy sieltä sopivan hintainen ostoskori. Valikoimaa löytyy aina edullisista K Menu-tuotteista premium-tuotteisiin. ”Kinuskissa olemme tehneet eräkauppaa ja sitä mallia tuomme myös Saarijärvelle”, Janne kertoo. Kotiinkuljetuspalvelut jatkuvat Saarijärvellä entiseen malliin.

”Kunhan pääsemme alkuun niin järjestämme asiakkaille kahvitukset ja kunnon avajaismarkkinat”, Hänniset lupaavat.

Vastuullisuustyötä tehdään joka päivä kaupan arjessa. ”Ruokahävikin hallinta on erittäin tärkeä asia ja se on jo hyvällä mallilla entuudestaan, mutta pyrimme löytämään siihen vielä terästystä. Syömäkelpoiset hävikkituotteet lahjoitetaan ruoka-apuun.”

Janne Hänninen on ollut työssä kaupan alalla 30 vuotta, joista 23 vuotta kauppiaana. Kaupat ovat olleet Sievissä, Kannuksessa, Kaustisella ja Kinnulassa, jossa he jatkavat edelleen. Teijan työhistoria sisältää työskentelyä tilitoimistossa ja konsulenttina ennen kauppiaaksi siirtymistään.

Hännisten perheeseen kuuluu neljä lasta, Lotta (21), joka aloittaa työt Kinuskissa lokakuun alussa, Paavo (20) opiskelee Tampereella, Niilo (17) opiskelee Kokkolassa ja peruskoulun ysiluokkalainen Liisa (15). Perheeseen kuuluvat myös mäyräkoirat Valto ja Viljo.

Janne harrastaa sählyä ja sulkapalloa. Hän toivoo, että löytäisi myös Saarijärveltä porukan, missä pääsisi pelailemaan.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös