Henri ja Veera Karppinen K-Market Hiukkavaaran kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.7.2023 Henri ja Veera Karppinen aloittavat Oulun K-Market Hiukkavaaran kauppiaina 1.9.2023.

”Erittäin hyvillä mielin ja tarmoa täynnä lähdetään tekemään Hiukkavaarasta tavallista parempaa ruokakauppaa. Kauppapaikka on meille tuttu jo usean vuoden ajalta ja meille on hioutunut visio, millaiseksi haluamme kaupan rakentaa”, vakuuttavat Karppiset.

Asiakaspalvelu on tärkein elementti

”Haluamme hioa liikeideamme timantinkovaksi, jotta voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin joka osa-alueella. Tarjoamme kaupassamme erihintaisia ostoskoreja ja jatkamme verkkokaupan palveluita”, Henri ja Veera listaavat.

”Asiakaspalvelu on kuitenkin ollut aina tärkein elementti, jonka päälle olemme omia kauppojamme halunneet rakentaa. Pyydämme asiakkaita tulemaan rohkeasti jutulle ja kertomaan toiveita, mitä juuri sinä haluat lähikaupalta! Kun kauppiasvuosia on pitempään takana niin monia hyviä juttuja ja toimintatapoja on tullut havaittua hyväksi, jotka tulevat mukanamme Hiukkavaaraan.”

Henri ja Veera lupaavat, että kunhan he ovat päässeet asettumaan taloksi niin asiakkaille järjestetään avajaiset.

K-Market Hiukkavaara on nykyaikainen kiinteistö ja kylmälaitteet ovat uusia ja energiaa säästäviä. ”Haluamme olla vastuullinen, paikallinen toimija. Lähitoimittajat ovat aina olleet meille tärkeitä yhteistyökumppaneita ja sitä tullaan myös Hiukkavaarassa jatkamaan. Kaupassa syntyvä ruokahävikki lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen”, kertovat Karppiset kauppansa vastuullisuustoimista. ”Henkilökunnan hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille myös erittäin tärkeitä asioita.”

Henrillä on vahva tausta kaupan työstä, hän on aloittanut kauppauransa 15-vuotiaana kesätyön merkeissä. Veeran työhistoria on myös kaupan alalta ja hän on työskennellyt Pentikillä siihen saakka, kun he aloittivat kauppiasuransa. K-Market Hiukkavaara on heidän kolmas kauppapaikkansa. Kauppiasura alkoi 2016 Kestilän K-Market Eväsrepusta ja sieltä matka jatkui 2019 K-Supermarket Jääliin.

Henrin ja Veeran perheeseen kuuluu kolme koiraa ja vapaa-aika heillä kuluu suurimmaksi osaksi koirien kanssa harrastaessa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös