Erinomainen asiakastyytyväisyys ja kattava palvelu tekivät K-market Länsiporista Satakunnan ja Pohjanmaan Parhaan K-Marketin

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 17.3.2023 Vuoden 2022 Satakunnan ja Pohjanmaan paras K-Market on valittu. Tänä vuonna alueen parhaan kaupan tittelin vei Porissa sijaitseva K-Market Länsipori, jonka kauppiaana toimii Harri Kulju.  

K-Market Länsiporille palkinnon toivat kaupan ja valikoiman jatkuva kehittäminen asiakastoiveiden perusteella sekä palvelukokemukseen panostaminen. Kauppa tarjoaa kattavia lisäpalveluja, kuten pakettipalvelut, lämmintä ja kylmää lounasta ateriapasseineen sekä kaupan itse pakkaamia tuotteita.

  • Tuntuu todella hyvältä. Ensimmäiseksi kiitin henkilökuntaa. Meillä on mahtava henkilökunta, jonka kanssa tämä on yhdessä tehty hyvällä perustyöllä. Se on tasapainottelua asiakkaan, henkilökunnan ja markkinatilanteen välillä, ja näin se kantaa hedelmää, kertoo kauppias Harri Kulju.

K-Market Länsiporilla on monipuolinen asiakaskunta. Kaupassa asioi niin lapsia ensimmäisillä itsenäisillä kauppareissuillaan kuin vanhuksia kauppakassipalvelun avulla, ja kaikkia siltä väliltä. 

  • Meillä käy kaikenlaisia ihmisiä. Asiakas on aina ykkönen. Jatkamme kaupan kehittämistä niin, että siitä tulee asiakkaillemme entistäkin helpompi ja selkeämpi asioida jatkossakin, sanoo Kulju.

Alueen paras K-Market valitaan sen perusteella, miten se on kehittänyt liikevaihtoaan, menestynyt asiakastyytyväisyystutkimuksissa ja miten kaupan henkilöstöjohtaminen toimii. Palkintoon vaikuttaa myös se, miten kaupan liikeidea tulee asiakkaiden arjessa näkyväksi ja miten kauppa kehittyy ajassa.

  • K-Market Länsipori on iloinen ja palveleva oman kylän kauppa, jossa asiakas on aidosti ykkönen. Kauppa on onnistunut kehittämään liikevaihtoaan positiivisesti muuttuvista ajoista huolimatta ja kaupan asiakastyytyväisyys on erinomaisella tasolla, palkintoa perustelee K-Market-ketjun johtaja Jesper Åberg.

K-Market-ketju palkitsee joka vuosi parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Lisäksi kauppoja palkitaan erilaisten vuosittain vaihtuvien teemojen perusteella.

Länsi-Suomen erikoispalkitut K-Marketit 2022:

Paras myynnintekijä: Hanna ja Matti Mattelmäki, K-Market Mestari, Tampere

Paras liikeidea: Sami Haverinen, K-Market Otavankatu, Pori

Paras verkkokauppa: Maria Puhakka, K-Market Puhakka, Turku

Pitelemätön into: Eveliina Perälä, K-Market Härkäpakari, K-Market Huhkola, K-Market Kiukainen, Huittinen

Asiakastyytyväisyys: Axel Eriksson, K-Market Kompis, Taalintehdas / Kemiönsaari

Tulokas: Jori Kuuranne, K-Market Ollikkala, Salo

Paikallinen vaikuttaja: Satu Ojala-Kuusiniemi, K-Market Äetsä, Sastamala


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös