Eemeli Vinkka aloittaa kauppiasuransa Halsualla

K-RYHMÄ ALUTIEDOTE 27.1.2023 Eemeli Vinkka aloittaa kauppiasuransa maaliskuun alussa Halsuan K-Marketissa.

K-Market Halsua on neliöiltään pieni mutta sydämeltään suuri!

Eemelistä on hienoa aloittaa kauppiasura Halsualla. ”Olen itse työskennellyt maaseutukaupassa, jossa asiakkaat tulevat tutuiksi”, hän kertoo. ”Tarjoamme henkilökuntani kanssa palvelevan ja iloisen lähikaupan, jossa on kiva käydä. K-Market Halsua on neliöiltään pieni mutta sydämeltään suuri!”

”Ruuan hinta puhuttaa ihmisiä tänä päivänä ja rakennamme henkilökunnan kanssa valikoiman, josta jokainen löytää itselleen sopivan hintaisen ostoskorin”, Eemeli lupaa. ”Vastuullisuus on iso osa joka päiväistä kaupan työtä ja ruokakaupassa korostuu etenkin hävikin hallinta.”

Eemeli on aikaisemmin työskennellyt ja suorittanut kauppiasharjoittelun Reisjärven K-Marketissa, missä hänen perheellään on pitkät perinteet. ”Reisjärvellä pidettiin muutama vuosi sitten kaupan 70 v syntymäpäivät ja sain olla mukana tekemässä kaupan laajennusta ja isoa uudistusta sen myötä”, Eemeli kertoo. ”Erityiskiitokset haluankin osoittaa perheelleni ja etenkin isälleni Esa-Pekka Vinkalle, joka on neuvonut ruokakaupan asioissa  ja jonka kanssa olen yhdessä saanut tehdä sitä ¨meidän juttua¨. Lähdenkin nyt innoissani Halsualle, koska paikkana se on samanlainen kuin Reisjärvi, eli pieni maaseutupitäjä, jolla on suuri sydän! Nykyistä kauppiasta Suvi Juvosta haluan kiittää siitä, että saan aloittaa erittäin hyvin hoidetusta kaupasta kauppiasurani. Kaikkea hyvää Suville perheineen tulevaan!”

Vapaa-ajalla Eemeli harrastaa metsästystä ja kalastusta. ”Rentoudun myös kaikkien ajoneuvojen ratissa ja vauhdikkaissa lajeissa.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös