Arja Nurmela aloittaa Ähtärin K-Supermarketin kauppiaana

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 29.8.2023 Arja Nurmela puolisonsa Heikki Nurmelan kanssa aloittavat lokakuun alusta Ähtärin K-Supermarketin kauppiaina. Kaupan nimi muuttuu samalla K-Supermarket Ähtäriksi.

Nykyinen kauppias Tiina Poukka kiittää asiakkaitaan 35 kauppiasvuodesta ja toivottaa onnea sekä menestystä uusille kauppiaille.

Arja kertoo, että tunnelmat ovat positiiviset ja innostuneet. ”Toki muutos on aina jännittävääkin, mutta odottavin tunnelmin eteenpäin. Ähtäri on jo entuudestaan osittain tuttu paikka, kotoisin kun olen naapurikunnasta Alavudelta.”

”Kaupassa ovat perusasiat kunnossa, kiitos edellisen kauppiaan, mutta aina mukana tulee uusia ideoita ja uutta näkemystä. Kädenjälkeni tulee varmasti näkymään kaupassa ajan myötä”, Arja suunnittelee. ”Tuoreosastoista hedelmä-vihannes- , leipäosastoon ja paistopisteeseen tullaan ensimmäiseksi panostamaan ja varmistamaan että tuoreus, laatu ja valikoima ovat kohdillaan.”

Uutena Nurmelat tuovat kaupan valikoimiin Meillä tehty-sarjan tuotteita. ”Tulemme kehittämään sarjaa isolla kädellä syksyn mittaan. Luvassa on mm. Meillä tehty-salaatteja, -patonkeja, -sämpylöitä ja -jälkiruokia.”

”Tärkeintä on oppia tuntemaan asiakkaat ja heidän toiveensa, tutustua henkilökuntaan ja heidän vahvuuksiinsa, ja sitä kautta lähteä kehityksen tielle”, listaa Arja. ”Minulle on tärkeää, että asiakas tuntee kaupan omakseen ja tulee kuulluksi. Voin jo luvata, että kaupalla nähdään!”

Asiakkaille on tärkeää löytää eri hintaisia tuotteita ruokakaupastaan ja Arja sanookin, että kaupan tulee elää ajassa ja siihen kuuluu, että valikoimista löytyy jokaiselle sopivan hintainen ostoskori. ”Kaupasta tulee löytymään premium-tuotteita, Pirkka Parhaat -sarjaa  ja aina hinnaltaan kilpailukykyisiä Pirkka  ja K Menu tuotteita. Sesonki- ja tarjoustuotteet tulevat myös näkymään kaupassa.”

K-Supermarketin verkkokaupan palvelut jatkuvat ennallaan. Arja lupaa, että jahka he ehtivät asettua paikkakunnalle niin asiakkaiden kanssa nautitaan kakkukahvit.

Vastuullisuus tulee näkymään kaupan päivittäisessä työssä. Ruokahävikkiä minimoidaan tarkalla seurannalla, alelaputus on käytössä päiväyksen lähestyessä ja hävikkiin jäävät tuotteet lahjoitetaan ruoka-apuun. ”Alueen lähiruokatoimijoilta toivoisin yhteydenottoa, että saataisiin yhteistyö heti käyntiin”, Arja kehottaa. Henkilökunnan kanssa uudet kauppiaat paneutuvat työhyvinvointiin ja tutustuvat lähialueen tarjoamiin erilaisiin tekemisen mahdollisuuksiin.

Arja Nurmela on toiminut kahdeksan vuotta K-Market Saarijärven kauppiaana Saarijärvellä. Työuraa hänellä on myös apteekkialalta kaikkiaan 23 vuotta, joista pari vuotta Ähtärin apteekista.

Arja kertoo harrastavansa mökkeilyä ja matkailua sekä ulkoilua puolisonsa Heikin ja perheen päällikön Reinon kanssa. Reino on 13,5 vuotias Bichon Frisé-rotuinen koiraherra.

”Lapsemme Kirsikka (30v) ja Karri (28v) elävät omillaan Jyväskylässä ja Äänekoskella, mutta heitä voi myös silloin tällöin nähdä kaupan touhuissa mukana.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös