Antti Tapionlinna Keskon urheilukaupasta vastaavaksi johtajaksi

Antti Tapionlinna on nimitetty Keskon vapaa-ajankaupasta vastaavaksi johtajaksi 1.8.2023 alkaen. Hän raportoi Keskon autotoimialan toimialajohtajana 1.6.2023 aloittavalle Sami Kiiskelle. Kesäkuun alusta alkaen vapaa-ajankauppa tulee osaksi autokaupan toimialaa, kun se aiemmin on ollut osa rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa.

Antilla on merkittävä kuluttajakaupan kokemus. Hän työskentelee tällä hetkellä kuluttajatuotteista vastaavana liiketoimintajohtajana Bernerillä. Tätä ennen Antti on ollut mm. Fazerilla useissa vaativissa myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä. Antilla on myös kaupan alan kokemusta Suomen Lähikaupasta.

"Odotan innolla liittymistä urheilukaupan tiimiin ja Keskoon. Urheilukaupan ketjut ovat vahvistaneet markkinajohtaja-asemaansa poikkeusvuosien aikana ja näistä lähtökohdista on erinomaista jatkaa urheilukaupan kasvua tiiviissä yhteistyössä kauppiaiden kanssa", toteaa Antti Tapionlinna.

"Olemme iloisia saadessamme Antista erittäin vahvan kuluttajakaupan osaajan vastaamaan Keskon urheilukaupan kehittämisestä ja toivotan Antin tervetulleeksi Keskoon", sanoo Sami Kiiski


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös