Antti Penttinen Sodankylästä on K-Duuni-kilpailun finaalissa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.10.2023 K-kauppias Antti Penttinen Sodankylän K-Marketista on K-ryhmän Vuoden työnantajakauppias-kilpailun finaalissa.

K-Duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Molempien sarjojen finaaleihin valittiin kolme finalistia. Ehdotuksia tuli yhteensä ennätykselliset 3 311 kpl.

Finaalipaikasta tieto yllätyksenä

Antti kertoo, että kuullessaan finaalipaikasta tunnelmat olivat hämmästyneet: ”En tiennyt tästä mitään ja pohdin ensin, että pitääkö tämä paikkansa mutta sitten olen kyllä tuumaillut, että näinkin kivasti pääsi käymään!”

Työnantajana Antti haluaa olla helposti lähestyttävä ja antaa kaikille työntekijöilleen tilaa olla oma itsensä. ”Meillä saa kokeilla ja onnistua sekä epäonnistua. Kannustan avoimeen ilmapiiriin ja positiivisuuteen, josta sitten syntyy kierre, joka näkyy asiakkaille asti.”

K-kauppiaana Antti on ollut liki kolme vuotta. Viime keväänä K-Market Sodankylä palkittiin koko Suomen parhaana K-Marketina.

Antin perheeseen kuuluu avopuoliso ja vapaa-ajalla hän kalastaa ja käy kuntosalilla.

Anttia hehkutetaan työnantajana

Antin saamissa perusteissa nostetaan esiin se, että hän on helposti lähestyttävä ja kannustava pomo. Yksi peruste sanoo, että hän on luova, innostunut ja kunnianhimoinen sopivassa suhteessa. Hän pitää työntekijöistään hyvää huolta ja löytää heidän vahvuutensa. Antti on myös aidosti läsnä asiakkailleen.

”Kannustava ja positiivinen. Reilu. Antin puheille on helppo mennä pienissä ja suurissa asioissa”, tässä suoria lainauksia perusteluista

K-Duuni Vuoden työnantajakauppias-kilpailun kriteerit

K-kauppias, jolle työntekijöiden tyytyväisyys on sydämen asia. Hän on onnistunut luomaan kauppaansa hyvän työilmapiirin ja asiakaslähtöiset työskentelytavat. Hän tarjoaa henkilöstöllensä mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan ja on onnistunut edistämään monimuotoista ja tasa-arvoista työyhteisöä.

Molempien sarjojen voittajat julkistetaan lauantaina 4.11.2023 Helsingissä K-Team Päivillä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös