Anni Natunen Neste K Warkaudenportin kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 7.8.2023 Anni Natunen aloittaa 1.9. myös Neste K Warkaudenportin kauppiaana. Entuudestaan hän luotsaa Varkaudessa K-Market Kyllikinkatua ja Könönpeltoa.

”Neste K Warkaudenportti on hieno lisä kauppaperheeseemme, odotamme innolla, mitä mahdollisuuksia ja monipuolisuutta se tuo tullessaan. Warkaudenportti on tuttu paikka minulle kauppiasharjoittelun ajoilta. Työskentelin siellä kauppiasharjoittelun merkeissä vielä viime keväänä ennen kauppiasuralle astumistani”, Anni kertoo.

Nykyinen kauppias Silva Laukkarinen kertoo lähtevänsä uusiin haasteisiin.

Neste K Warkaudenportti - Vitostien valttikortti

Nykyinen kauppias Silva Laukkarinen on luonut hyvän ja omaperäisen liikeidean, jonka ydin säilyy sloganilla: "Neste K Warkaudenportti - Vitostien valttikortti". ”Tuomme mukanamme kuitenkin myös jotain omaa ja paikallista”, lupaa Anni.

 ”Toiminta jatkuu tuttavallisesti "Portissa" kuten ennen, tarjolla on Varkauden parasta lounasta ja Varkauden ”the one and the only” Subway, joka on myös Woltissa! Meiltä löytyy  Ala Carte listan lisäksi Kotipizza, joita molempia voi tilata puhelimitse etukäteen noudettavaksi kotiin tai paikan päällä nautittavaksi. Kotipizzalta löytyy myös oma verkkokauppa.”

Vastuullisuus näkyy kaikessa Neste K Warkaudenportin toiminnassa. ” Meillä kierrätys on prioriteettilistan ensimmäisten joukossa. Lisäksi jatkamme ResQlubin käyttöä, jonka avulla voi löytää hyvää ja syömäkelpoista elintarviketta liikenneasemamme kaupan puolelta ja se on erityisen hyvä keino löytää päivän lounaita tai muita annoksia, jotka ansaitsevat toisen myyntimahdollisuuden. Kannattaa siis ladata sovellus itselle ja mahdollistaa se, ettemme joudu heittämään hyvää käyttökelpoista tavaraa jätteisiin”, Anni kehottaa.

Anni Natunen on aloittanut kauppiasuransa tänä keväänä Varkaudessa kahdella K-Marketilla. Aikaisemmin hän on tehnyt kaupan uraa eri K-ryhmän ketjuissa noin 15 vuoden ajan.

Vapaa-ajastaan Anni kertoo: ”Vietän vapaa-aikaani eritoten luonnossa liikkuen koiriemme ja perheeni kanssa. Aviomieheni ja perheeni tulee näkymään myös Neste K -maailmassa sikäli mikäli heidän aikataulut antavat myöten.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös