Anne Ruusumo-Kalevo Naantalin K-Market PikkuKipparista on K-Duuni-kilpailun finaalissa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 9.10.2023 Naantalin K-Market PikkuKipparissa työskentelevä Anne Ruusumo-Kalevo on K-ryhmän Vuoden kaupan työntekijä-kilpailun finalisti.

K-Duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Molempien sarjojen finaaleihin valittiin kolme finalistia. Ehdotuksia tuli yhteensä ennätykselliset 3 311 kpl.

Finaalipaikka tuli täytenä yllätyksenä

Anne Ruusumo-Kalevo kertoi olleensa hyllyttämässä tavaraa, kun kauppiaat olivat kutsuneet hänet kahvihuoneeseen uutisen kertomista varten. ”Finaalipaikka tuli kyllä täytenä yllätyksenä ja nyt on ihan voittajafiilis!”, hän iloitsee.

Anne on työskennellyt kaupan alalla liki 20 vuotta. Reilut 17 vuotta hän oli serkkunsa K-kauppa Ruusumossa Merimaskussa ja siirtyi uuteen K-Market PikkuKippariin, kun se avattiin kesäkuussa 2022. ”Olen täällä myyjän tittelillä ja pääsen tekemään lähes kaikkea monipuolisesti”, Anne kertoo. ”Tykkään työyhteisöstäni ja kauppiaista ihan valtavasti. Olemme kaikki täällä samalla aaltopituudella. Pidän työpaikkaani ihan lottovoittona!”

Annen perheeseen kuuluvat aikuiset lapset, kotona asuva poika ja tytär, joka opiskelee toisella paikkakunnalla. Anne harrastaa sienestystä, valokuvausta ja ystävien kanssa treffailua.

Valloittava koko paikkakunnalla tunnettu loistava asiakaspalvelija

Väliotsikko on poimittu hänen saamistaan perusteluista. Annea ylistetään iloisesta olemuksestaan ja ainutlaatuisesta kyvystä huomioida asiakkaat. ”Hän saa meidät tuntemaan tervetulleeksi. Kauppaan meneminen on kuin lähtisi tapaamaan ystävää”, palautteissa todetaan. Eräs asiakas kertoo tulevansa kauppaan ihan Annen vuoksi.

”Annen palvelu on priimaa ja ammattitaito rautaa! Anne on aina täynnä valoa ja hymyä!”, häntä hehkutetaan.

Vuoden kaupan työntekijä 

K-ryhmän kaupan työntekijä, joka tukee työkavereitaan ja hoitaa myös työnsä esimerkillisesti. Hänellä on taito piristää niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin päivää. Hän osoittaa ensiluokkaista palveluhenkisyyttä vuorovaikutuksessaan asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. 

Molempien sarjojen voittajat julkistetaan lauantaina 4.11.2023 Helsingissä K-Team Päivillä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös