Alko ja apteekki tulevat uuteen Kittilän K-Supermarketiin

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 17.1.2023 Alko ja apteekki muuttavat keväällä valmistuvaan uuteen K-Supermarket Kittilään. K-kauppiaina jatkavat nykyiset K-Supermarket-kauppiaat Tea Hyttinen ja Aarni Valkonen.

”Rakennustyömaa on edennyt suunnitelmien mukaan. Olemme tyytyväisiä, että K-Supermarketin lisäksi pystymme tarjoamaan tilat myös apteekille ja Alkolle”, toteaa Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen.

Uuden rakennuksen kerrosala on noin 2800 m2, nykyinen noin 1300 m2. K-Supermarketin myyntipinta-ala on jatkossa noin 1600 m2 kun se on nykyisellään noin 850 m2.

”Odotamme innolla apteekin uusia avaria tiloja, joihin kaikilla asiakkailla on esteetön sisäänkäynti” toteaa Kittilän ja Levin apteekkari Minna Honkanen.

”Alko suunnittelee muuttoa Kittilän K-Supermarketin yhteyteen keväällä 2023, muuttoon tarvitaan vielä aluehallintoviraston lupa. Liikepaikan valinnassa pyrimme valitsemaan aina parhaan sijainnin asiakaspalvelun näkökulmasta. Tärkeitä seikkoja ovat esimerkiksi riittävä määrä pysäköintipaikkoja sekä muiden palveluiden läheisyys. Haluamme jatkossakin tarjota edellytykset sujuvaan asiointiin  ja miellyttävän asiakaspalvelukokemuksen, josta vastaa sama tuttu henkilöstömme uudessakin myymälässä”, kertoo palvelujohtaja Kaija-Leena Kerkelä

Uuden rakennuksen valmistuttua nykyinen kaupparakennus puretaan ja muutetaan pysäköintialueeksi. Pysäköintipaikat lisääntyvät lähes 80:een. Sähköautoille tulee K-Latauksen latauspisteet. Asfaltointi- ja pihatyöt valmistuvat kokonaisuudessaan loppukesällä. Hankkeen kokonaisinvestointi kalustoineen on yli 9 miljoonaa euroa.

”Olemme todella tyytyväisiä, että voimme tarjota jatkossa sekä paikallisille asiakkaille kuin myös matkailijoille näin monipuolisen palvelukokonaisuuden”, jatkaa Saarinen.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös