Vuoden Intersport-kauppias on Porvoon Jaki Saarivirta – syksyllä kauppiaaksi myös Keravan Intersportiin

Porvoon Intersportin kauppias Jaki Saarivirta on pokanut vuoden 2021 Vuoden Intersport-kauppiaan palkinnon. Valinta Vuoden Intersport-kauppiaaksi jatkaa Saarivirran hyviä uutisia: syksyllä hän aloittaa myös Keravan Intersportin kauppiaana.

Jaki Saarivirta on toiminut Porvoon Intersportin kauppiaina vuodesta 2018 ja uudistaneet myymälää tuloksellisesti: erityisesti asiakastyytyväisyys on kasvanut kuluneiden vuosien aikana.

”Tunnustus tuntuu oikein hyvältä ja otan sen vastaan iloisin, mutta samalla yllättynein mielin. Palkinto on tulos hyvästä ja kovasta työstä, jota olemme tehneet viime vuosina yhdessä henkilökuntani kanssa. Olen halunneet rakentaa mahdollisimman hyvää Intersportia asiakkaitamme varten ja siksi olemmekin tehneet runsaasti töitä asiakkaiden parissa. Olemme pysyneet hyvin asiakkaidemme pulssilla ja pystyneet siksi toteuttamaan ja jopa ylittämään heidän toiveitaan”, Jaki Saarivirta kuvailee.

Pitkään palvellut Porvoon Intersport on yksi Suomen ensimmäisiä Intersporteja ja työllistää kauppiaan lisäksi seitsemän urheilukaupan ammattilaista.

”Ihmisten kiinnostus oman hyvinvoinnin lisäämiseen liikunnan avulla on kasvanut ja me autamme mielellämme. Porvoolaisasiakkaat ovat monipuolisesti kiinnostuneita erityisesti ympärivuotisesta ulkoilusta sekä pyöräilystä ja talvella hiihdosta. Asiakkaiden vaatimus paitsi laadukkaille tuotteille, myös entistäkin paremmalle palvelulle on kasvanut ja keskitymme jatkossakin asiakastoiveiden täyttämiseen henkilökuntamme kanssa”, Saarivirta sanoo.

Palkinnon myöntämisen kriteerit ovat konseptin toteutuksen, myynnin kehityksen, asiakastyytyväisyyden ja kannattavuuden mittareissa.

”Saarivirta on toteuttanut yhdessä henkilökuntansa kanssa Intersportin strategiaa onnistuneesti ja kehittäneet kauppaa. Kauppakohtainen liikeidea, asiakaskokemuksen kehittäminen ja halu menestyä näkyvät hyvänä asiakastyytyväisyytenä ja hyvinä tuloksina. Onnittelut hyvästä työstä!”, Keskon vapaa-ajan kaupan johtaja Sami Kiiski sanoo.

Saarivirrat syksyllä myös Keravan Intersportin kauppiaiksi

Porvoon Intersportin ohella Saarivirta aloittaa syksyllä myös Keravan Intersportin kauppiaana. Samalla myös Jakin vaimo Mari Saarivirta tulee mukaan kaupan toimintaan. Toiminta Porvoossa jatkuu entiseen malliin toisen kaupan myötä.

”Meillä on suuret odotukset Keravan Intersportin suhteen: talossa on erinomainen, pitkään työssä ollut henkilökunta. Odotamme innolla niin henkilökuntaan kuin asiakkaisiinkin tutustumista ja juuri heille sopivan valikoiman rakentamista. Jatkamme Keravalla pitkälti samoilla eväillä kuin Porvoossakin, mutta esimerkiksi lajivalikoiman painotuksissa tulee olemaan eroja: Keravalla esimerkiksi jääurheilu on suuremmassa roolissa kuin Porvoossa ja yhteistyötä paikallisten seurojen kanssa tulee olemaan enemmän”, Saarivirta kertoo.

Keravan Intersportin nykyiset kauppiaat Juha Vuojärvi ja Mervi Ilmakangas siirtyvät kauppiaiksi Vantaan Intersport Jumboon. Intersport Keravan henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä Saarivirtojen palvelukseen.

Takaisin ylös