Viivi Monto Vantaan K-Market Jokiniemen kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 7.1.2022 Viivi Monto aloittaa 1.2. kauppiasuransa Vantaan K-Market Jokiniemessä.

K-Market Jokiniemen vahvuudet ovat asiakaspalvelussa ja asioinnin helppoudessa

Viivi hehkuttaa, että on mahtavaa palata Jokiniemeen kauppiaana. Hän on ollut avaamassa kauppaa ja työskennellyt siellä myymäläpäällikkönä kolme vuotta. ”Jokiniemessä on ihanat asiakkaat ja henkilökunta! Odotan kovasti, että pääsen tapaamaan taas asiakkaita ja työskentelemään Jokiniemen huippuhenkilökunnan kanssa.”

”K-Market Jokiniemessä panostamme erityisesti asiakaspalveluun ja asioinnin helppouteen sekä nopeuteen. Kehitämme myös tuoreosastoitamme ja laadukkaita valmisruokaratkaisuja asiakkaillemme. Asiakastoiveita kuunnellen haluamme palvella alueen asukkaita ja kehittää kauppaamme”, listaa Viivi.

Vastuullisuustyötä tehdään K-Market Jokiniemessä joka päivä. ”Hävikkiä vähennämme hävikinhallinnalla ja tehostamme kierrätystä. Mitään käyttökelpoista tuotetta ei haluta heittää pois vaan esim. syömäkelpoinen ruoka lahjoitetaan eteenpäin sitä tarvitseville.”

Viivi kertoo, että hän kauppiasperheestä ja hänen isänsä Jouni Monto on toiminut jo yli 30 vuotta kauppiaana. ”Olemme sisaruksieni kanssa pyörineet pienestä pitäen kaupalla. Kaupan työt olen aloittanut nuorena kesätöiden merkeissä ja opintojeni jälkeen siirtynyt täysipäiväisesti kaupan alalle. Olen saanut valtavasti tukea ja oppeja isältäni vuosien saatossa ja suuri kiitos kuuluu siitä hänelle”, Viivi kiittää.

Vapaa-aikaansa Viivi viettää miehensä ja ystäviensä kanssa. Pariskunnan villakoirat Bobi ja Pablo huolehtivat, että ulkoiltua tulee säännöllisesti. Kesäisin myös golfkentät kutsuvat Viiviä ja hänen miestään.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös