Valtakunnallinen Futiskiertue saapuu Espooseen kahden tapahtuman voimin

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 5.7.2022 Futiskiertue tarjoaa leikkimielistä liikuntaa ja katufutis-turnauksia K-kauppojen piha-alueilla eri puolilla Suomea ja kiertue saapuu Espooseen K-Supermarket Mankaalle keskiviikkona 6.7. ja K-Rauta Merituuleen torstaina 7.7. Tapahtuma-aika molemmissa on klo 12-16.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue -tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertue juhlistaa K-ryhmän ja Palloliiton välistä yhteistyötä kauppojen pihoilla järjestettävin tapahtumin kesällä 2022. Tapahtumat liikuttavat lapsia ja lapsenmielisiä 16 paikkakunnalla 18 K-kaupassa – luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja jalkapalloilusta kiinnostuneille. Liikuntatapahtumiin on vapaa pääsy.

Tapahtumien järjestämisestä Espoossa vastaavat K-ryhmä ja K-Supermarket Mankkaan kauppias Pekka Iho, K-Rauta Merituulen kauppias Petri Lappalainen sekä paikalliset jalkapalloseurat LePa ja EPS.

K-Supermarket Mankkaan pihalla keskiviikkona turnauksia ja liikunnan iloa

”On hienoa saada Futiskiertue myös tänne Espoon Mankkaalle”, kauppias Pekka Iho iloitsee. ”Lähdimme mielellämme mukaan järjestämään liikunnallista koko perheen tapahtumaa, jossa on jalkapallon pienpelien lisäksi myös muita hauskoja aktiviteetteja. Hienoa myös, että paikallinen kasvattajaseura Leppävaaran Pallo on lähtenyt mukaan järjestelyihin. Toivotamme kaikki tervetulleiksi; luvassa on mukava päivä kaikille jalkapallon, liikunnan ja hauskanpidon ystäville!” 

”LePa järjestää seuran 2015 syntyneille pojille miniturnauksen osana 6.7. Mankkaan K-Supermarketin pihassa järjestettävää Futiskiertuetta. Miniturnauksen lisäksi tapahtuman ilmatäytteisillä pienpelikentillä järjestetään koko tapahtuman ajan pelejä 2v2-, 3v3- tai 4v4-pelimuodoilla. LePa kehottaakin kaikkia perheitä ja pelaajia ottamaan kaverit mukaan ja osallistumaan peleihin omilla joukkueillaan!”, kehottaa joukkueenjohtaja, valmentaja ja isä Juha Karvali LePasta.  ”LePa järjestää paljon matalankynnyksen paikallistoimintaa jalkapallon parissa, ja on suuri ilo ja kunnia olla mukana myös tässä upeassa tempauksessa. Tapahtumassa on myös paljon muuta maksutonta jalkapalloaiheista aktiviteettia, kuten pöytäfutista, istumafutista, futisdartsia sekä interaktiivinen futisseinä. Tervetuloa mukaan viettämään aktiivista kesäpäivää jalkapallon parissa ja tutustumaan LePan toimintaan! ”
 

Espoon Palloseuran 2013 syntyneet pojat pelaavat torstaina K-Rauta Merituulen tapahtumassa leikkimieliseen miniturnauksen

”Todella hienoa päästä isännöimään tällaista osallistujille maksutonta tapahtumaa, jossa lapset ja nuoret pääsevät tutustumaan helposti jalkapalloon ja tietenkin viettämään samalla iloista kesäpäivää perheen tai kavereiden kanssa”, kertoo kauppias Petri Lappalainen hyvillään. ”Meille lasten liikunnan tukeminen on lähellä sydäntä ja mielellään tällaisessa tapahtumassa mukana olemme koko perheemme voimin.”

”On myös erittäin kiva saada kumppanimme EPS vetämään tätä tapahtumaa eli lajin todelliset osaajat pääsevät esittelemään samalla päivän mittaan EPSin toimintaa. Päivän aikana järjestämme myös leikkimielisen katufutisturnauksen, jossa joukkueissa nähdään EPSin 2012 syntyneitä junioripelaajia. Tervetuloa mukaan viihtymään koko perheen voimin viettämään hauskaa kesäpäivää liikunnan parissa!”


”Espoon Palloseuralle Futiskiertue on hieno mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa ja liikuttamassa lapsia ja lapsiperheitä sekä tarjota mahdollisuus päästä tutustumaan matalalla kynnyksellä maailman merkittävimpään urheilulajiin, jalkapalloon. EPS tekee työtä kirjaimellisesti ruohonjuuritasolla ja kaikki ovat tervetulleita mukaan yhteisöömme, jossa kasvaa vahvat juuret Espooseen”, kertoo EPS:n liikuntapalvelukoordinaattori Jimi Virtamo.

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2022 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja kannustaa nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää:  https://www.k-ryhma.fi/futiskiertue

Takaisin ylös