Vaasan keskustan K-Citymarketin mittava remontti on valmistunut – elintarvikeosastoille yli 400 neliötä lisätilaa

Uudistustyöt Vaasan keskustan K-Citymarketissa ovat valmistuneet. Liiketilojen kokonaisuudistuksen myötä vanhasta on jäljellä käytännössä vain seinät: jokainen osasto on uudistettu ja sekä tilat että valikoimat uudistuivat. Myös kaupan ekologisuuteen ja energiatehokkuuteen on uudistuksen yhteydessä panostettu, kun talotekniikka ja kylmälaitteet uudistettiin. 

Remontin myötä Vaasan keskustan K-Citymarketin ilme on muuttunut Asiakkaalle remontin tulokset näkyvät mm. uudistuneen palvelutiskin ja marraskuun aikana avautuvan verkkokaupan noutopisteen muodossa.

”Kauppamme uudistuksessa suurin muutos tapahtui palvelutiskissä ja sen valikoimassa. Kauppaan rakennettiin oma keittiö, joka tuottaa perinteisiä lounasvaihtoehtoja, helposti mukaan otettavia tuotteita, sushia sekä wokkia. Keittiössä tullaan panostamaan asiakkaan arkea helpottavin ratkaisuihin, kuten valmiisiin lisukkeisiin. Asiakkaiden arkea tulee olennaisesti helpottamaan myös uusi Kauppapuistikon puolelle avautuva verkkokaupan noutopisteemme, josta K-Ruoka-verkkokaupan kautta tilatut ostokset pystyy noutamaan myös ilta-aikaan. Meille on tärkeää, että meille on helppoa tulla, ja muistutan myös hyvistä pysäköintimahdollisuuksista parkkihallissamme”, Vaasan keskustan K-Citymarketin kauppias Tomi Nordin sanoo.

Kokonaisuudistuksen myötä niin kaupan tiloja kuin valikoimaakin päivitettiin kertaheitolla vastaamaan paitsi nykyisiä, myös tulevaisuuden asiakastarpeita. Remontin jälkeen kaupassa lähdetään kehittämään jo nyt hyvällä tasolla olevaa henkilökunnan osaamista edelleen.

”Paitsi remontin aikana, pidämme asiakkaamme jatkossakin keskiössä kaikessa kaupan työssä Toteutimme ennen remonttia asiakkaillemme kyselyn, jossa kartoitimme heidän toiveitaan kaupan suhteen. Nämä vastaukset ovat olleet apunamme, kun olemme tehneet ratkaisuja remontin suhteen. Varsinaisen kyselyn lisäksi olemme saaneet paljon palautetta myös muiden kanavien kautta, mikä kertoo asiakkaidemme sitoutumisesta kauppamme kehittämiseen: he todella haluavat vaikuttaa siihen, millaiseksi keskustan K-Citymarket kehittyy nyt ja jatkossa. Nyt, kun kaupan puitteet ovat viimeisen päälle kunnossa, keskitymme edelleen henkilökuntamme osaamisen kehittämiseen: meillä ollaan todellisia ruoanlaiton ammattilaisia ja tulemme vahvistamaan tätä osaamista myös tulevaisuudessa”, Nordin kertoo.

Remontissa on myös pyritty tuomaan asiakkaille esiin erilaisia vaihtoehtoja niin käyttötarkoitusten kuin hinnan suhteen.

”Meistä on tärkeää olla samanaikaisesti sekä herkkukauppa että myös halpakauppa . Haluamme tarjota asiakkaille monenlaisia vaihtoehtoja, joista valita parhaiten omat tarpeet täyttävät ratkaisut. Uusi keittiömme on herkkukauppamme ydin, mutta samanaikaisesti vahvistamme myymälässä myös eräkauppaa, josta voi tehdä hyviä löytöjä erittäin edulliseen hintaan niin brändituotteiden kuin K-ryhmän omien merkkien Pirkan ja K-Menun osalta”, Nordin sanoo.

Uudistuksen yhteydessä keskustan K-Citymarketista tuli entistäkin ympäristöystävällisempi.

”Uudet kylmäkalusteemme toimivat hiilidioksidilla, joten ne ovat aiempaa energiatehokkaammat ja näin myös ympäristöystävällisemmät. Energiatehokkuutta kasvattaa myös se, että lähes kaikissa kylmälaitteissamme on nyt ovet. Remontin yhteydessä myös talotekniikka uudistettiin, mikä pienentää hiilijalanjälkeämme”, Nordin kuvailee.

Myös käyttötavaraosastot on uudistettu kokonaisuudessaan ja mm. kalusteet vaihdettu uusiin. Myös kassaosastolle on saatu uudet kalusteet, ja remontin yhteydessä itsepalvelukassojen määrää kasvatettiin kymmeneen.

”Olemme erittäin iloisia remontin valmistumisesta: keskustan K-Citymarket on historiallinen kauppapaikka, ja mittava remonttimme on uusi tuleminen, joka avaa kaupassamme uuden aikakauden. Haluan täydestä sydämestäni kiittää sekä omasta että henkilökunnan puolesta asiakkaitamme aktiivisesta osallistumisesta kehittämiseen. Samalla kiitän myös kärsivällisyydestä, sillä remontin myötä kaupassa on tehty suuria muutoksia, jotka ovat väliaikaisesti vaikuttaneet asioinnin sujuvuuteen. Nyt voin ilokseni vakuuttaa, että haasteet ovat takana päin ja kaupassakäynti on meillä sujuvampaa kuin koskaan aikaisemmin”, Nordin sanoo.

Kaupan palveluihin tulee jatkossa kuulumaan myös sähköauton latausmahdollisuus, kun pysäköintihalliin rakennetaan vielä loppuvuoden aikana kokonaan uusi K-Lataus-asema. Asemalle tulee neljä peruslatauspistettä sekä yksi 100 kW:n tehoinen suurteholatauslaite, jossa on kaksi latauspistettä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös