K-Auto avaa uuden vaihtoautomyymälän Turkuun - vahvistaa vaihtoautojen tarjontaa Varsinais-Suomessa

Varsinais-Suomen käytettyjen autojen tarjonta kasvaa merkittävästi, kun K-Auto avaa uuden vaihtoautomyymälän Turkuun Kuninkojan kauppakeskittymään ohikulkutien varrelle keväällä 2023. Uudesta myymälästä löytyy paikanpäältä yli 300 vaihtoauton valikoima laajasti eri merkeiltä ja ostettavissa on myös koko K-Auton yli 2000 vaihtoauton valikoima valtakunnallisesti. Uusi myymälä rakennetaan K-Autoa varten ja rakennustyöt on jo aloitettu.

Turkuun avattavan uuden K-Auton vaihtoautomyymälän valikoima räätälöidään paikallisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Uusi myymälä on toistaiseksi K-Auton suurin vaihtoautomyymälä.

”Turun seutu on merkittävä talousalue ja täällä on selkeästi kysyntää käytetyille autoille. Uudessa vaihtoautomyymälässämme haluamme tarjota sopivat ratkaisut erilaisten autoilevien asiakkaiden tarpeisiin. Samalla vahvistamme entisestään K-Auton laajaa palvelukokonaisuutta Varsinais-Suomessa”, kertoo K-Auton vaihtoautoista vastaava liiketoimintajohtaja Ilkka Virtanen.

Tällä hetkellä vaihtoautojen osalta asiakkaat etsivät esimerkiksi pienipäästöisiä, heille sopivan hintaisia ja vähän ajettuja autoja käyttövoimaan katsomatta.

Asiakkaita palvellaan sujuvasti ja monikanavaisesti


Uudessa myymälässä voi tutustua paikallisesti räätälöityyn yli 300 vaihtoauton valikoimaan paikanpäällä, ja myymälästä on ostettavissa koko K-Auton yli 2000 vaihtoauton valtakunnallinen valikoima. Lisäksi valikoimiin kuuluvat myös hyötyajoneuvot kuten pakettiautot niin yritys- kuin yksityisasiakkaille.

Apua sopivan auton valintaan tarjoaa myymälässä autoalan ammattilaisten joukko ja K-Auton monipuoliset digitaaliset kanavat.

”Tavoitteenamme on tarjota asiakkaallemme sujuvin vaihtoautokokemus niin myymälässä, puhelimessa kuin digitaalisissa kanavissa asioidessa. Myymälässä olevan vaihtoauton saa luonnollisesti heti ajoon ja tarvittaessa voimme toimittaa vaihtoauton vaikka kotiin saakka”, Virtanen kuvailee.

Erikoisempien käytettyjen autojen osalta asiakas voi antaa K-Autolle myös ostotoimeksiannon ja K-Auton ammattilaiset etsivät asiakkaan kriteereihin sopivan auton kotimaasta tai ulkomailta. K-Auton vaihtoautojen valikoima täydentyy ja kehittyy koko ajan.

K-Auton uuden myymälärakennuksen investoinneista vastaa Kiinteistövarainhoito-Yhtiöt. Myymälärakennus on räätälöity K-Auton tarpeisiin ja K-Auto on ollut vahvasti mukana suunnittelutyössä.

”Hienoa, että saamme K-Auton kumppaniksi Turun Kauppapuisto -hankkeemme ensimmäiseen vaiheeseen. E18-tien varsi Turussa ja Raisiossa vahvistuu entisestään maakunnan merkittäväksi autoalan ja vapaa-ajan tuotteiden myymälöiden keskittymäksi. Alueen kehitystyötä tehdään tiiviissä ja hyvässä yhteistyössä paikallisten viranomaisten kanssa”, kuvailee Timo Vastamäki Kiinteistövarainhoito-Yhtiöistä.

K-Auton uuden vaihtoautomyymälän osoite on Kuninkojankaari 23, Turku. K-Auton muut palvelut eli uusien autojen myynti (Volkswagen, Audi, SEAT, Cupra ja Porsche sekä Volkswagen hyötyautot), huolto- ja korjauspalvelut sekä varaosamyynti löytyvät tutusta osoitteesta Rieskalähteentie 89, Turku.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös