Uuden K-Supermarket Tammelan stadionin kauppiaiksi Anssi ja Taija Hautamäki

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 15.12.2022 Tampereelle rakennetuvalle uudelle Tammelan stadionille tulee K-Supermarket. Kauppiaiksi siihen tulevat Anssi ja Taija Hautamäki.  Kauppa avataan marraskuussa 2023.

Henkilökunnan rekrytointi alkaa keväällä

”K-Supermarket Tammelan stadion tulee olemaan hieno kokonaisuus uniikin Stadionrakenteen kanssa upeassa perinteisessä Tammelan kaupunginosassa. Olemme todella mielissämme, että Kesko tarjosi juuri meille mahdollisuutta lähteä rakentamaan Tammelan alueelle uutta Tavallista Parempaa Ruokakauppaa”, iloitsevat Hautamäet. ”Henkilökunnan rekrytoinnit aloitetaan keväällä 2023 ja kauppaan palkataan n.20 kaupan- sekä ruoka-alan ammattilaista.”

K-Supermarket Tammelan stadion tulee tarjoamaan alueen asukkaille ja kaikille kaupassa asioiville asiakkaille laajat valikoimat päivittäistavaroita. Asiakkailla on mahdollisuus löytää nopeasti kaupasta edullisia ratkaisuja arjen helpottamiseen sekä tietenkin myös huippulaadukkaat raaka-aineet ja ruokaratkaisut tavallista parempaan ruokailuun yksin, perheen tai ystävien kanssa. Arkeen helpotusta tuo myös verkkokauppamahdollisuus, tilaa ja nouda palvelun muodossa.

”Kaupan vastuullisuus on tietenkin tärkeää ja uutta kauppaa rakennettaessa koneissa ja laitteissa hyödynnetään uusinta tekniikka joiden avulla saadaan esim. sähkö- ja energiakulutukset minimoitua, myös ympäristöasiat on otettu huomioon ja kaupan paluulogistiikkaan sekä lajitteluasteeseen on keskitytty jo uuden kaupan suunnitteluvaiheessa”, kertovat Anssi ja Taija.

Anssi ja Taija Hautamäki ovat kokeneita kauppiaita. Anssin kauppiasura on alkanut Vaasasta vuonna 2000, mistä hän siirtyi Kauhajoelle K-Supermarket-kauppiaaksi 2003. Taija on tullut Anssin rinnalle kauppiasyrittäjäksi 2005 ravintolapäällikön tehtävistä. 2012 he ovat olleet rakentamassa Kauhajoelle täysin uuden K-Citymarketin, missä he ovat toimineet kauppiaina reilut 10 vuotta.

Hautamäen perheeseen kuuluvat 9- ja 12-vuotiaat tytöt sekä koira. ”Vapaa-aikaa vietämme perheen kanssa mökkeillen Lapissa ja aktiivisten tyttöjen harrastusten parissa sekä ystävien kanssa aikaa viettäen – usein hyvän ruoan merkeissä.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös