Tuuli ja Marko Kurkinen aloittavat vappuna Ivalon K-Supermarketin uusina kauppiaina

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 9.3.2022 Tuuli ja Marko Kurkinen aloittavat K-Supermarket Ivalon kauppiaina 1.5.2022. He toimivat myös Rovaniemen Neste K Reissumiehen kauppiaina.

”Tuntuu jännittävältä ja olemme uteliaina aloittamassa työt K-Supermarket Ivalossa”, Tuuli ja Marko kertovat. ”Kauppapalvelut ovat erittäin tärkeitä täällä pohjoisessa.” Tuuli kertoo olevansa itsekin Lapin tyttö ja hän ihailee lappilaista kanssakäymistä ja kulttuuria.

Kurkiset haluavat jatkaa nykyisten kauppiaiden aloittamaa polkua. ”Tuotamme paikallisille asukkaille ja matkailijoille tuoretuotteita ja ruokamaailman herkkuja, joita saa myös isoimmista kaupungeista.” Asiakkaita kuunnellaan tarkasti ja kauppaa muokataan asiakkaille sopivaksi. ”Laajennamme jatkuvasti verkkokauppapalveluita ja sen kattavuutta”, lupaavat uudet kauppiaat.

Vastuullisuustyö näkyy kaupan kaikessa toiminnassa. ”Ensisijaisena tavoitteenamme on sitoutunut, tyytyväinen ja työstään ylpeä henkilökunta, jonka kanssa työstämme kauppaamme. Kierrätys ja paikalliseen hyvinvointiin osallistuminen on myös lähellä sydäntämme.”

Tuulin työura ja koulutus on kokonaisuudessaan kaupan alalta. Hän on myös työnsä ohella toiminut henkilökunnan luottamusmiehenä työskennellessään Pirkkalan K-Citymarketissa. Markon koulutus ja suurin osa työurasta on raskaan kaluston sähköpuolelta. Yhdessä he ovat toimineet kauppiaina Neste K-ketjussa viisi vuotta.

Tuulin ja Markon perheeseen kuuluu kolme täysi-ikäistä lasta sekä hevonen ja koira. ”Harrastuksiimme kuuluvat raviurheilu, liikkuminen luonnossa, kuntosali ja uudet ihmeteltävät asiat maailmassa.”

Takaisin ylös