Turun K-Supermarket Koivulan kauppiaiksi Anette Holappa ja Jukka-Pekka Koskinen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 9.2.2022 Turussa K-Supermarket Koivulan kauppiaina aloittavat huhtikuun alussa Anette Holappa ja Jukka-Pekka Koskinen.

Anette ja Jukka-Pekka ovat toimineet 8,5 vuotta K-Supermarket Perniön kauppiaina. ”Tuntuu mukavalta palata Turkuun ja jatkaa kauppiasuraa K-Supermarket Koivulassa. Olemme innoissamme päästessämme tutustumaan henkilökuntaan ja Koivulan asiakkaisiin”, vakuuttavat uudet kauppiaat.

Asiakkaille Koivulasta helppoa ja nopeaa erinomaisella palvelulla

Anette ja Jukka-Pekka kertovat, että aluksi keskitytään kaupan tuoreosastoihin ja niiden kehittämismahdollisuuksiin. ”Tulemme kartoittamaan paljon uusia pien- ja lähituottajia. Haluamme tarjota asiakkaillemme helppoa ja nopeaa asiointia erinomaisella palvelulla niin, että kaikki tarvittava löytyy mahdollisimman kattavasti.”

Vastuullisuustyö kuuluu K-Supermarket Koivulan jokapäiväiseen arjen työhön.  ”Periaatteisiimme on aina kuulunut tarjota mahdollisimman kattava valikoima esimerkiksi Reilun kaupan tuotteita, luomua ja varsinkin lähellä tuotettuja tuotteita. Toteutamme K Kiertotalouskonseptia ja sen lisäksi lahjoitamme esimerkiksi hävikkiruoat eteenpäin”, listaavat Anette ja Jukka-Pekka. K Kiertotalouskonseptissa otetaan huomioon viime kesänä voimaan tulleen jätelain vaatimusten lisäksi myös tehokas paluulogistiikan hyödyntäminen sekä kaupan sisäisen kierrätyspisteen päivitys.

Anette Holappa ja Jukka-Pekka Koskinen ovat toimineet kauppiaina vuodesta 2008 saakka ja K-Supermarket Koivula on heidän neljäs kauppapaikkansa.

Aneten ja Jukka-Pekan koti on Salon Perttelissä. Perheeseen kuuluu 11-vuotias poika. ”Vapaa-aikanamme mm. koripallo kuuluu elämäämme vahvasti pojan harrastuksen kautta ja lisäksi rakastamme ruoanlaittoa”, he kertovat.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös