Turun K-Supermarket Centrumiin ja Manhattan Cityyn uudet kauppiaat

KESKO ALUETIEDOTE 28.7.2022 Lokakuun alusta Turun keskustan K-Supermarket Centrum ja K-Supermarket Manhattan City siirtyvät Tuomas ja Maria Kosusen luotsaukseen.

Nykyinen kauppias Veli-Pekka Hussi jää eläkkeelle. ”24 vuotta kauppiaana on antanut valtavan määrän ystäviä, upeita kokemuksia ja hienoja yhteistyökumppani- ja asiakaskohtaamisia. Suurin kiitos mahtavalle henkilökunnalle vuosien varrella. Nyt tuntuu,  että on oikea hetki aloittaa mukavat eläkepäivät”, Veli-Pekka Hussi lähettää terveisensä.

Kosuset haluavat olla kehittämässä Turun keskustaa

Tuomas ja Maria kertovat, että on hienoa palata Turkuun ja aivan sen ytimeen. ”Veli-Pekka Hussi on aloittanut näissä kaupoissa työt, joita tulemme nyt jatkamaan. Vellu on pitkän linjan kokenut kauppias, jolta toivottavasti saamme vielä pientä vinkkiä tulevaan. Meillä on hyvä usko Turun keskustan kehittymiseen.”

”Aiomme ehdottomasti jatkaa kaupan ateriamaailman kehittämistä. Se on nykyisellään jo todella laadukas. Tulemme hyödyntämään ravintolamaailman tuomia mahdollisuuksia entisestään”, uudet kauppiaat kertovat suunnitelmistaan. ”Meille on myös aina erityisen tärkeää henkilökunnan viihtyvyys ja aito mahdollisuus toteuttaa omia ideoita. Uskomme, että vain täten on mahdollista luoda aitoa lisäarvoa asiakkaille.” 

Tuomaksella on vahva kaupan alan kokemus Turusta. Hän työskenteli 10 vuoden ajan K-Citymarket Kupittaalla ja K-Supermarket Förissä, jossa hän toimi myymäläpäällikkönä. Maria on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri pääaineenaan taloustiede. Hän on myös työskennellyt usean vuoden ajan kaupassa valmistautuen kauppiasuraan.

Viimeisen vuoden ajan Tuomas ja Maria ovat toimineet yhdessä K-Supermarket Eurajoen Portin kauppiaina. ”Haluaisimme kiittää erityisesti Eurajoen Portin henkilökuntaa viimeisestä vuodesta. Meillä on ollut hyvä, osaava henkilökunta, jonka kanssa on yhdessä ratkottu eteen tulevia tilanteita”, kiittävät Kosuset.

Töiden lisäksi Tuomas ja Maria harrastavat urheilua mahdollisuuksien mukaan. Maria saa työlle vastapainoa aktiivisesta triathlon-harrastuksesta. Tuomas taas pelaa mielellään jääkiekkoa, sulkapalloa sekä mitä tahansa muitakin mailapelejä. Myös urheilun monilajinen seuraaminen kuuluu vahvasti avioparin arkeen.

Takaisin ylös