Toni ja Sari Perälä Oulun K-Market Torinrannan kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.10.2022 Toni ja Sari Perälä ovat aloittaneet Oulun K-Market Torinrannan kauppiaina. He jatkavat kauppiaina myös K-Supermarket Joutsensillassa.

Oulun pienin ja iloisin kauppa

”Uuden kauppapaikan saanti tuntuu tosi hyvältä. Oulu on meille erittäin tuttu kaupunki ja on mukava päästä keskustan tuntumaan vähän erilaiseen ympäristöön”, iloitsevat Perälät. ”Kiitos entisille kauppiaille Jari ja Kaija Hulkolle kaupan kunnossapidosta. Meidän tavoitteemme on kohdistaa valikoimaa meidän asiakkaiden tarpeisiin eri hintaluokat huomioon ottaen. Panostamme nopeaan asiointiin hyvää asiakaskokemusta unohtamatta.”

Toni ja Sari aloittavat työnsä K-Market Torinrannassa tutustumalla uuteen kauppaansa ja asiakkaisiinsa. Asiakkailleen he lähettävät terveisensä: ”Meihin voi rohkeasti olla yhteydessä kaikissa kaupan asioissa.”

Uudet kauppiaat arvelevat, että neliöt luovat oman pienen mausteensa, mutta he lupaavat käyttää luovuutta kaupan kehitystyössä. Palveluvalikoiman laajentaminen on myös työn alla. ”Me voisimme olla hyvin Oulun pienin ja iloisin kauppa!”

Vastuullisuus on yksi kaupan peruspilareista

Vastuullisuustyötä tehdään arjen toimina K-Market Torinrannassa joka päivä. ”Jatkamme edelleen ResQ sovelluksen käyttöä hävikin myynnissä. Panostamme omassa toiminnassa vastuullisuuteen hävikinhallinnassa ja materiaalien kierrättämisessä. Teknologian kehittymisen myötä haluamme pysyä ajan hermolla ja olemme innokkaita aina kokeilemaan uusia toimintoja”, listaavat kauppiaat. ”Työntekijöiden hyvinvointi on tärkein osa vastuullisuudesta, koska yhdessä tätä työtä tehdään. On tärkeää että työ pysyy mielekkäänä ja myös henkilökunnalla on lupa vaikuttaa kaupan arkeen”, he jatkavat. 

Toni on aloittanut kaupan työt 24 vuotta sitten Ylivieskan K-Supermarketissa. Kauppiasuralle hän lähti Pulkkilan K-Marketista, mistä  matka jatkui Pyhäjoen K-Marketiin ja sieltä 2008 Ouluun K-Supermarket Joutsensiltaan. Sari on työskennellyt koko työuransa kaupan alalla. Ura alkoi urheilukaupasta ja sieltä ruokakaupan maailmaan Sallan K-Market Puolukkaan. Ouluun hän tuli kauppiasvalmennukseen ja hän on ollut Tonin rinnalla kauppiaana Joutsensillassa 2015 lähtien.

Perälän uusioperheeseen kuuluu kuusi lasta. ”Lapset ja lasten harrastukset pitävät kalenterin hyvin tiiviinä”, he kertovat. Sari harrastaa nuorkauppakamaritoimintaa ja toimii vapaa-aikana erilaisissa luottamustehtävissä. Koillismaan kasvattina Sari odottaa jo lumen tuloa, että pääsee hiihtämään. Vapaa-aikana Toni tykkää seurata ahkerasti jääkiekkoa ja ulkoilla. 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös