Tommi Karlsson Porvoon K-Market Gammelbackan kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 13.12.2022 Tommi Karlsson aloittaa kauppiasuransa Porvoon K-Market Gammelbackassa 8.1.2023.

Tommi kertoo, että vuosien haave kauppiaan ammatista toteutuu ja se tuntuu hienolta. ”Se on uskomaton tunne, kun voi yhdessä K-Market Gammelbackan henkilökunnan kanssa lähteä kehittämään kauppaa entistä paremmaksi. Olen itse kaksikielinen, joten senkin puolesta tuntuu luontevalta aloittaa kauppiasura kaupassa, jonka ympäristössä puhutaan myös ruotsia.”

Tommilla on suunnitelmat valmiina K-Market Gammelbackalle: ”Olemme se palvelevampi, ruokaisampi ja tuoreuteen panostava oman kylä kauppa. Asiakastoiveita otetaan vastaan ja toteutetaan sekä kehitetään kauppaa asiakaslähtöisesti.”

”Meillä on asiakkailla käytössä verkkokaupan palvelut. Lisäksi tuomme Herkkukauppa ja halpa kauppa-teemaa esille tarjoamalla edullisempia vaihtoehtoja erikoisempia tuotteita unohtamatta”, uusi kauppias lupaa. ”K-Market Gammelbacka on hyvässä kunnossa oleva kauppa, jossa nykyinen kauppias Albert Uljala on tehnyt hienoa työtä. Tästä on hyvä lähteä jatkamaan ja kehittämään kauppaa.”

K-Market Gammelbackan vastuullisuustoimista Tommi mainitsee mm. kierrätyksen, ruokahävikin minimoimisen sekä energiankulutuksen vähentämisen entisestään.

Tommi Karlsson on ammatiltaan kokki ja kaupan työt hän on aloittanut 1997 Keravan K-Supermarket Kahverissa. Hän on työskennellyt Keskon keskusvarastolla SAP-järjestelmän käyttöönotossa sekä myyntiedustajana. Luottamustehtäviäkin on kertynyt usean vuoden ajalta K-kauppiasliiton K-Team toiminnasta 2000-luvun alkupuolelta. Ennen kauppiasvalmennusta hän työskenteli 8 vuotta HL Displaylla kaupan kaluste- ja esillepanoratkaisujen myynnissä. Valmennukseen kuuluvan kauppaharjoittelun hän on suorittanut K-Market Oliivissa ja K-Supermarket Derbyssä. ”Kiitokset kasvattajakauppiaalleni Stina Ekholmille avusta, opeista sekä kärsivällisyydestä valmennuksen aikana”, lähtevät Tommin terveiset.

Tommin perheeseen kuuluu puoliso Jeanette, joka jatkaa toistaiseksi omassa ammatissaan. Tommin uusioperheeseen kuuluvat 19- ja 25-vuotiaat tyttäret sekä 16-vuotias poika ja labradorinnoutaja. ”Minulla on yli 30 vuoden kokemus vapaapalokuntapuolelta. Lisäksi tykkään askarrella sekä rakentaa kaikenlaista, kotona minua usein kutsutaankin ”Puuha-Peteksi”. Eräjormailu ja yhteinen aika perheen kanssa on minulle tärkeää kiireisen arjen vastapainoksi.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös