Tommi ja Katri Ranki Vantaan K-Supermarket Pähkinärinteen kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 8.11.2022 Tommi ja Katri Ranki aloittavat Vantaalla K-Supermarket Pähkinärinteen kauppiaina 21.1.2023.

”Olemme nöyränä uuden edessä ja hyvällä tavalla jännittää. Meillä on kuitenkin vahva usko omaan tekemiseen ja yhdessä henkilökunnan kanssa saamme varmasti vietyä asioita oikeaan suuntaan”, uudet kauppiaat tuumailevat. ”Kiitoksemme nykyisille kauppiaille Tapio ja Päivi Danskille!”

Uudet kauppiaat ovat jo hankkineet kauppiaskokemusta useammasta K-ruokakaupasta ja he ovat toimineet myös Vantaalla aikaisemmin. ”Meidän kauppiasurallemme on osunut monenlaisia asioita ja niin poikkeuksellisia tapahtumia, että niitä eivät kaikki koskaan kohtaa”, kertovat Tommi ja Katri viitaten muun muassa heidän edellisen kauppansa K-Market Jampan tuhonneeseen tulipaloon.

”K-Supermarket Pähkinärinteen suhteen otamme asian kerrallaan ja nousemme tyvestä puuhun”, kiteyttävät Tommi ja Katri suunnitelmiaan. ”K-Supermarket on sen kokoluokan kauppa, että siellä on helpompi toteuttaa tuotetoiveita kuin pienemmässä. Hyvään asiakaspalveluun kuuluu, että tuotteisto vastaa asiakastoiveisiin ja eri hintaluokkavaihtoehtoihin. Meiltä tulee löytymään lukuisia eri vaihtoehtoja brändituotteista Pirkkaan ja edulliseen K-Menu-tuotesarjaan.”

Kaupassa on verkkokaupan palvelut ja ne tulevat myös jatkumaan. ”Verkkokauppa muodostaa yhden lisäpalvelun asiakkaillemme ja näemme, että sen rooli ei tule tulevaisuudessakaan pienenemään.”

Vastuullisuusnäkökulma otetaan huomioon päivittäisessä päätöksenteossa ja kaikissa arjen toimissa. ”Vastuullinen energia puhututtaa ja pyrimme uusiutuvan energian käyttöön ja hävikit päätyvät hyväntekeväisyyteen. Henkilökunnasta huolehtiminen on yksi kulmakivi, kaikkia kohdellaan tasapuolisesti ja töihin pitää olla kiva tulla”, Tommi listaa.

Tommilla on työuraltaan näkemys koko toimitusketjusta elintarvikevaraston tehtävistä tukkuliikkeen hankintatyöhön. Katrin taustat on henkilöstöravintolan kautta asiantuntijatehtäviin, joissa ovat tulleet tutuiksi omavalvonta- ja elintarvikkeiden laatuasiat sekä henkilöstöhallinnan tehtävät. Lisäksi kokemusta on hankinnasta, johtamisesta ja tuotekehityksestä. K-kauppiaina he ovat toimineet Vantaan K-Market Kulomäessä ja Riskiläkujalla. Pähkinärinteelle he tulevat Järvenpään K-Market Saunakalliosta.

Rankien perheeseen kuuluu kaksi kouluikäistä tytärtä ja virtaa täynnä oleva spanieli. ”Lapset ovat jo innokkaasti ehtineet tutustua kaupassa työskentelyyn.”
Perheen yhteiseen vapaa-aikaan kuuluu yhdessäolon lisäksi mökkeily ja laskettelu.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös