Tiina Helander aloittaa kauppiasuransa Espoon K-Market Liilassa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 22.11.2022 Tiina Helanderin kauppiasura alkaa 18.12. Kauppakeskus Liilan K-Marketissa.

K-Market Liila tarjoaa kokoaan suuremman kauppakokemuksen

”On kiva palata töihin Espooseen kotinurkille. K-Market Liila tuntui omalta ja tutulta. Otto ja Tea Arosillan jäljiltä on kiva jatkaa iloista asiakaspalvelua ja kaupan kehittämistä”, iloitsee Tiina.

”Haluan tarjota asiakkaillemme kokoaan suuremman kauppakokemuksen, helpot eväät ja monipuolisen valikoiman kotikokeille”, kertoo Tiina suunnitelmistaan. ”Myös kauempaa tuleville kauppakeskuksessa asioiville Liila on kauppa, mistä perheen ruokaostokset ovat vaivaton ja nopea tehdä.”

”Tarjoamme jokaisen kukkarolle sopivat tuotteet, Pirkkaa ja K-Menua edullisempaa kaipaaville sekä valikoiman premiumia, esimerkiksi paikallisten leipomoiden tuotteita. Tervetuloa kaupalle moikkaamaan ja kertomaan rohkeasti toiveita!”, kehottaa uusi kauppias asiakkaitaan.

Vastuullisuustyötä jatketaan K-Market Liilassa joka päivä arjen toimina. ”Siihen liittyy paitsi energiansäästöä ja hävikin kurissa pitämistä myös mm. TET- ja harjoittelupaikkoja opiskelijoille. Suunnitelmissa on myös ResQ Clubiin liittyminen.”

Tiina kertoo hauskasti, että hän on lukioajoilta venyneissä kesätöissä edelleen kaupassa. ”Joku siinä vain vei mukanaan. Kaikkia ruokakaupan ketjuja on testattu K-Marketista K-Citymarketiin. Viimeisimpänä oli K-Supermarket Pohjois-Haagassa ja lähetänkin kiitokseni kauppias Marika Lindforsille saamistani opeista!”, lähtee Tiinan terveiset.

Tiinan perheeseen kuuluvat teini-ikäiset pojat, 13- ja 14-vuotiaat, joita tullaan näkemään myös äidin rinnalla kaupan töissä. Tiinan harrastuksiin kuuluvat juokseminen, neulominen ja lukeminen. ”Jos vain ruokailijoita riittää niin kokkailu on myös minun mieleen. Koko perheen juttu on vanhemman pojan salibandy-harrastus. Mahdollisuuksien mukaan ajellaan pallon perässä häntä kannustamaan.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös