Tervakosken K-Market Tervapadan kauppiaaksi Joni Toivonen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 16.9.2022 Joni Toivonen aloittaa kauppiasuransa 16.10. Tervakosken K-Market Tervapadassa.

”Toteutan lapsuuden haaveeni ryhtymällä K-ruokakauppiaaksi ja yrittäjäksi”, toteaa uusi kauppias. ”Lähden erittäin innoissani hienon henkilökuntani ja asiakkaidemme kanssa edelleen kehittämään Tervapadasta alueen palvelevinta kyläkauppaa. Kiitos Ville ja Natalia tähänastisesta työstä, tästä on hyvä aloittaa kauppiasura.”

Tervapadan palvelutiskistä helpotusta ja yllätyksiä tervakoskelaisille

Joni Toivonen lupaa, että kaupan laajan valikoiman ansiosta asiakas saa kerättyä juuri hänelle sopivan ostoskorin premiumvaihtoehdoista sekä edullisemmista vaihtoehdoista tilanteen mukaan. ”Minusta on mahtavaa, että kaupastani löytyy perinteinen palvelutiski, jonka avulla voimme tarjota helpotusta sekä yllätyksiä tervakoskelaisten arkeen ja juhlaan!”

”Vastuullisuus on nykyaikaisen ruokakaupan perustekemisessä aina mukana”, sanoo Joni. Hävikinhallinta on helpottunut hyvien järjestelmien myötä ja kaupassa syntyvä hävikki lahjoitetaan laajasti sitä tarvitseville. ”Resque-tyylisiä palveluita mietitään tulevaisuudessa.”

Joni on työskennellyt K-ruokakaupoissa yli kymmenen vuotta eri tehtävissä usealla eri kauppiaalla ja kaikissa ketjuissa. ”Urani alkoi K-Supermarket Toijalasta kesätyöntekijänä. Kauppiasvalmennuksen suoritin Stina Ekholmin ohjauksessa Lauttasaaressa K-Market Oliivissa ja Isokaarella.”

”Haluan lähettää kiitokseni kasvattajakauppiaalleni Stinalle sekä erityiskiitokset avusta ja tuesta Janne Rinteelle. Tärkein kiitokseni menee kuitenkin kotijoukoille kaikesta tuesta ja kannustuksesta!”, lähettää Joni terveisensä.

Jonin perheeseen kuuluu avopuoliso Sarianne Mäki-Kuutti ja 4-vuotias tytär. ”Vapaa-aika kuluu perheen kanssa ulkoillen, kokkaillen, haitaria soittaen ja mökkeillen. Sarianne jatkaa omassa työssään mutta koko perhettä tullaan näkemään varmasti usein kaupalla.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös