Teemu Vartiainen Rautalammin K-Marketin kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.12.2022 Teemu Vartiainen aloittaa K-Market Rautalammin kauppiaana 1.2.2023.

”Rautalampi tuntuu juuri sopivalta paikalta aloittaa ruokakauppiaana”, Teemu kertoo. ”Odotan innolla, että pääsen tutustumaan henkilökuntaan ja asiakkaisiin. Tulkaa kaupalla juttusille, kehitetään K-Market Rautalammesta kirjaimellisesti oman kylän kauppa!”

Teemulle kauppiastyössä on tärkeää, että hän pystyy toteuttamaan asiakastoiveet ja lisäämään lähituottajien tuotteita valikoimaan. ”Kannattaa kysyä ja ehdottaa tuotteita valikoimiin”, Teemu lähettää terveisensä.

”Jokaiselle löytyy sopivan hintainen ostoskori”, Teemu lupaa. ”Toimimme Herkkukauppa halpa kauppa-periaatteella ja meiltä löytyvät aina arjen edulliset luottotuotteet kuten Pirkka ja K Menu,  ja niihin hetkiin, kun halutaan satsata löytyy mm. Pirkan Parhaat -tuotesarja unohtamatta muita laadukkaita merkkituotteita.”

Vastuullisuustyötä tehdään arjen toimina joka päivä K-Market Rautalammessa. Pahvit, muovit ja metallit kierrätetään sekä etsitään jatkuvasti tapoja vähentää hävikkiä. ”Otamme käyttöön Vieläkin hyvää-konseptin, jossa myymme hyvin edullisesti leipä- ja hevituotteita.” Kaupassa on jo entuudestaan vähän sähköä kuluttavat kylmälaitteet ja energiatehokas led-valaistus.

Teemu palaa yrittäjän uralle sillä hän on toiminut aikaisemmin Musta Pörssi-kauppiaana Siilinjärvellä. ”Kaupan ala on aina viehättänyt minua ja olenkin saanut tehdä monipuolisesti eri kaupan alojen töitä 90-luvulta saakka”, hän kertoo. Ennen kauppiasvalmennusta Teemu on työskennellyt K-Rauta-ketjun aluepäällikkönä usean vuoden ajan. Kauppiasvalmennukseen kuuluvan kauppaharjoittelun hän on tehnyt K-Supermarket Leppävirrassa ja K-Market Satamassa Kuopiossa. ”Kiitokset lähtevät valmentajakauppiailleni Rauno Pasaselle Leppävirralle ja Mika Parviaiselle Kuopioon!”

Teemun perheeseen kuuluu vaimo Piia, joka jatkaa työtään omalla alallaan mutta on tärkeänä taustatukena Teemulle. Täysi-ikäiset lapset tytär ja poika nähdään mahdollisesti mukana kaupan arjessa. Vapaa-aikana uusi kauppias mieluiten mökkeilee ja harrastaa hyötyliikuntaa pienten remonttien ja polttopuiden teossa. ”Talvisin viihdymme Piian kanssa laskettelurinteessä ja tilanteen salliessa myös matkustamme mielellämme. Lapset ovat jo aikuisia, joten tämä kauppiuus tässä elämän vaiheessa on mahtava ja toivottu tilaisuus!”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös