Taste & Inspirations -tapahtumat keräävät ravintola-alan yhteen kahden vuoden tauon jälkeen

Kespron järjestämä Taste & Inspirations -tapahtumakiertue auttaa ravintolayrittäjiä kesän ravintolasesonkiin valmistautumisessa. Tapahtumat ovat yli kahden vuoden pandemiajakson jälkeen ensimmäiset foodservice-alan suuren mittaluokan messumaiset tapahtumat koko Suomessa.

”Tapahtumissa esitellään alkavan sesongin ajankohtaisia tuotteita ja tarjouksia. Tuttuun tapaan se tarjoaa keskustelualustan ravintola-alan toimijoiden välillä. Ravintola-ammattilaiset pääsevät pitkästä aikaan tapaamaan teollisuuden sekä tukun väkeä kasvotusten”, kertoo Kespron markkinointijohtaja Hannu Korhonen.

Kuhunkin tapahtumaan osallistuu satoja ravintola-alan ammattilaisia. Näytteilleasettajia kussakin tapahtumassa on 40.

”Taste & Inspirations -tapahtuman keskiössä on erityisesti tuoteratkaisujen esittely, joilla ravintolat pystyvät kehittämään kannattavuuttaan ravintolasulkujen jälkeen. Erityisesti uutuustuotteiden maistatusmahdollisuudesta sekä näytteilleasettajat että vieraat ovat innoissaan, koska tätä ei ole voitu pandemia-aikana tarjota”, sanoo Korhonen.

Kevään ensimmäiset Taste & Inspirations -tapahtuma järjestettiin 22.3. Tampereella, joka oli loppuunvarattu. Kespro järjestää kevään aikana Taste & Inspirations -tapahtuman kuudella paikkakunnalla: Tampere, Kuopio, Pori, Oulu, Levi ja Turku. Syksyllä Kespro järjestää suuremmat ja perinteikkäät Kespron Messut niin ikään eri paikkakunnilla. Pandemiatilanteesta johtuen foodservice-alan messuja ei ole järjestetty Suomessa yli kahteen vuoteen.

Takaisin ylös