Susanna Kallioinen ja Ari Sihvonen Keminmaan K-Citymarketin kauppiaiksi

Susanna Kallioinen ja Ari Sihvonen aloittavat 1.4.2022 K-Citymarket Keminmaan kauppiaina. K-Citymarket Keminmaan nykyiset kauppiaat Mauri ja Kaija Vaarala lopettavat kauppiasuransa. 

Kauppiaat Susanna Kallioinen ja Ari Sihvonen siirtyvät huhtikuun 1. päivä Keminmaan K-Citymarketiin K-Supermarket Ivalosta, jonka kauppiaina he ovat olleet marraskuusta 2020. Pariskunnan kauppiasura alkoi samaisesta kaupasta, mutta kaupan alan kokemusta on pidemmältä ajalta: Susanna on työskennellyt kaupan alan vastuutehtävissä 13 vuoden ajan ja yrittäjyyskokemustakin pariskunnalla on 15 vuotta.

”Lähden uusiin haasteisiin erittäin innostuneena ja motivoituneena. Samanaikaisesti on toki myös haikeaa jättää Ivalon timanttinen henkilökunta ja ihanat asiakkaat. K-Citymarket Keminmaa on perinteikäs K-Citymarket hyvällä sijainnilla. Kaupassa riittää tilaa ja perusasiat on pidetty hyvin kunnossa. Erityisen hyvää työtä Mauri ja Kaija Vaarala ovat tehneet asiakastyytyväisyyden saralla, ja heidän työnsä pohjalta on erittäin hyvä jatkaa kehittämistä”, Susanna Kallioinen sanoo.

Maaliskuun lopussa kauppiasuransa lopettavat Mauri ja Kaija Vaarala ovat toimineet K-Citymarket Keminmaan kauppiaina sen avaamisesta lähtien, vuodesta 2002. Kauppiasuraa heille tulee keväällä täyteen yhteensä 35 vuotta.

”Suurin kiitos menneistä vuosista kuuluu erityisesti henkilökunnallemme ja asiakkaillemme. Haluamme kiittää hyvästä yhteistyöstä myös yhteistyökumppaneita, tavarantoimittajia ja Keskoa. Kauppiasvuodet ovat olleet erittäin antoisia ja olemme päässeet kokemaan paljon. K-Citymarket Keminmaa siirtyy hyviin käsiin ja toivotamme Susannalle ja Arille onnea sekä menestystä K-Citymarket-kauppiaina”, Vaaralat kiittävät.

Uudet kauppiaat aikovat kehittää K-Citymarket Keminmaata edelleen entistäkin paremmaksi yhdessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa.

”Ensimmäiseksi haluamme keskittyä valikoiman kehittämiseen yhdessä asiakaskunnan kanssa: asiakastoiveet on tehty toteutettaviksi! Haluamme myös palvella asiakkaita entistä paremmin ja kehittää ruokamaailmaa esimerkiksi laajentamalla kaupassa valmistettujen ruoka-annosten valikoimaa. K-Citymarket Keminmaan liha- ja kalatiskit ovat jo nyt hyvät, mutta myös niihin on suunnitteilla parannuksia. Haluamme tarjota asiakkaille sekä alueen parhaan valikoiman että palvelun ja kehittää myös verkkokauppaa, sillä haluamme, että laaja elintarvikevalikoima tulee ostettavaksi myös verkkokaupan kautta”, Kallioinen kertoo.

K-Citymarket Keminmaan henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä uusien kauppiaiden palvelukseen. 

Kauppiaina olemme innokkaita kehittäjiä ja uuden kokeilijoita. Meille kauppiaina on erittäin tärkeää, että henkilökunta viihtyy työssään, sillä hyvä fiilis porukassa välittyy myös asiakkaille asti. Tulemme osallistumaan aktiivisesti kaupan töihin ja asiakkaat tavoittavat meidät molemmat hyllyjen välistä. Kehotammekin asiakkaita tulemaan rohkeasti juttusille ja kertomaan toiveensa! Lähdemme Keminmaalle rakentamaan Suomen parasta K-Citymarketia”, Kallioinen sanoo.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös