Superkauppiaat 2 -ohjelma alkaa lokakuussa – Mukana kauppias Hanna Salminen K-Supermarket Kuljunkartanosta Lempäälästä

Kauppiaiden arjesta kertovassa Superkauppiaat 2 -sarjassa päästään kurkistamaan myös lempääläisen K-Supermarket Kuljun Kartanon arkeen ja henkilökunnan sekä kauppiaan työpäiviin. ”Ohjelmassa meidän kaupasta välittyy meille tyypillinen fiilis ja tunnelma. Tiivis kyläyhteisö ja ihanat asiakkaat näkyvät todennäköisesti myös jaksoissa”, kertoo kauppias Hanna Salminen.

Yli 3 miljoonaa silmäparia seurasi Superkauppiaat-TV-sarjan ensimmäistä kautta Nelosella ja Ruudussa. Nyt suosittu sarja saa jatkoa, kun ohjelman toinen tuotantokausi alkaa keskiviikkona 5.10. klo 19.

Superkauppiaiden toisella kaudella tutustutaan uusiin K-Supermarket-kauppiaisiin ja kauppojen arkeen ympäri Suomen. Toisen tuotantokauden Superkauppiaat ovat hyvin erilaisissa vaiheissa kauppiasuraansa ja sarjassa nähdään myös miten kauppiaaksi kouluttaudutaan ja kasvetaan. Edelliseen kauteen verrattuna ohjelma tarjoaa entistä enemmän kurkistuksia kaupan kulisseihin ja tapahtumiin henkilökuntaa ja aitoja asiakaskohtaamisia unohtamatta. Kymmenosainen kausi huipentuu erikoisjaksoon, jossa näytetään, miten joulu syntyy K-Supermarketeissa.

”Uudella kaudella päästään kurkistamaan kauppojen arkeen ja luvassa on paljon kiinnostavaa sisältöä siitä, mitä kaupoissa tapahtuu ja millaista on kauppiaan työ. Luvassa on hyvin erilaisia, persoonallisia kauppiaita ja kaupan työntekijöitä, jotka kaikki suurella sydämellä ja innolla rakentavat tavallista parempaa ruokakauppaa. Sarjaa seuraava saa nauttia myös hauskoista hetkistä ja kommelluksistakin kaupan hektisessä arjessa,  kertoo K-Supermarketin markkinointijohtaja Jenni Kujala.

Superkauppiaat kertoo noin vuoden ajalta todelliset tapahtumat yhdeksästä K-kaupasta ympäri Suomen. Hanna Salmisen ja K-Supermarket Kuljun Kartanon lisksi mukana ovat Fredrik Lönnqvist K-Supermarket Uusikaarlepyystä, Janne Saarela ja Marjo Helisten-Saarela K-Supermarket Toppilasta Oulusta, Anne ja Pasi Saarinen K-Supermarket Kasarmista Helsingistä, Ilari Tikkala K-Supermarket Redistä Helsingistä, Juuso Österman K-Supermarket Lippulaivasta Espoosta sekä Aarni Valkonen ja Tea Hyttinen K-Supermarket Kittilästä. Sarjassa nähdään K-Supermarket-kauppiaiden lisäksi myös yli 7 vuotta K-Supermarket-kauppiaana yhdessä veljensä Ilarin kanssa työskennellyt Teemu Tikkala, joka on juuri aloittanut K-Citymarket Malmin kauppiaana, sekä  Anne ja Pasi Saarisen suojatti, kauppiasharjoittelija Joonas Purolinna, joka on juuri aloittamassa omassa ensimmäisessä kaupassaan.

”Kuvauksiin mahtui paljon naurua ja hyvää fiilistä ja tunne siitä, että on ok olla juuri sellainen kuin on. Meidän kaupasta, K-Supermarket Kuljun Kartanosta, tulee näkymään tunnistettava omanlainen tunnelma, joka lähtee tietenkin meidän henkilökunnan eli Kartsun jengin positiivisesta tekemisen meiningistä ja hyväksyvästä ilmapiiristä. Luulen, että ohjelmassa näkyy myös paljon tuttuja kuljulaisia”, kertoo Salminen.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös