Superkauppiaat 2 -ohjelma alkaa lokakuussa – Mukana Aarni Valkonen ja Tea Hyttinen K-Supermarketista Kittilästä

Kauppiaiden arjesta kertovassa Superkauppiaat 2 -sarjassa päästään kurkistamaan myös K-Supermarket Kittilään. ”Meidän kaupan normaali arki näyttäytyy ohjelmassa ilman lavasteita ja kulisseja, kamerat unohtuivat kuvauksissa nopeasti”, kertoo kauppias Tea Hyttinen.

Yli 3 miljoonaa silmäparia seurasi Superkauppiaat-TV-sarjan ensimmäistä kautta Nelosella ja Ruudussa. Nyt suosittu sarja saa jatkoa, kun ohjelman toinen tuotantokausi alkaa keskiviikkona 5.10. klo 19.

Superkauppiaiden toisella kaudella tutustutaan uusiin K-Supermarket-kauppiaisiin ja kauppojen arkeen ympäri Suomen. Toisen tuotantokauden Superkauppiaat ovat hyvin erilaisissa vaiheissa kauppiasuraansa ja sarjassa nähdään myös miten kauppiaaksi kouluttaudutaan ja kasvetaan. Edelliseen kauteen verrattuna ohjelma tarjoaa entistä enemmän kurkistuksia kaupan kulisseihin ja tapahtumiin henkilökuntaa ja aitoja asiakaskohtaamisia unohtamatta. Kymmenosainen kausi huipentuu erikoisjaksoon, jossa näytetään, miten joulu syntyy K-Supermarketeissa.

”Uudella kaudella päästään kurkistamaan kauppojen arkeen ja luvassa on paljon kiinnostavaa sisältöä siitä, mitä kaupoissa tapahtuu ja millaista on kauppiaan työ. Luvassa on hyvin erilaisia, persoonallisia kauppiaita ja kaupan työntekijöitä, jotka kaikki suurella sydämellä ja innolla rakentavat tavallista parempaa ruokakauppaa. Sarjaa seuraava saa nauttia myös hauskoista hetkistä ja kommelluksistakin kaupan hektisessä arjessa,  kertoo K-Supermarketin markkinointijohtaja Jenni Kujala.

Kaupan elämää päästään seuraamaan etelästä pohjoiseen

Superkauppiaat kertoo noin vuoden ajalta todelliset tapahtumat yhdeksästä K-kaupasta ympäri Suomen. Kittilän K-Supermarketin Aarni Valkonen ja Tea Hyttisen lisäksi mukana ovat Hanna Salminen K-Supermarket Kuljunkartanosta Lempäälästä, Fredrik Lönnqvist K-Supermarket Uusikaarlepyystä, Janne Saarela ja Marjo Helisten-Saarela K-Supermarket Toppilasta Oulusta, Anne ja Pasi Saarinen K-Supermarket Kasarmista Helsingistä, Ilari Tikkala K-Supermarket Redistä Helsingistä sekä Juuso Österman K-Supermarket Lippulaivasta Espoosta. Sarjassa nähdään K-Supermarket-kauppiaiden lisäksi myös yli 7 vuotta K-Supermarket-kauppiaana yhdessä veljensä Ilarin kanssa työskennellyt Teemu Tikkala, joka on juuri aloittanut K-Citymarket Malmin kauppiaana, sekä  Anne ja Pasi Saarisen suojatti, kauppiasharjoittelija Joonas Purolinna, joka on juuri aloittamassa omassa ensimmäisessä kaupassaan, K-Market Kruunuvuorenrannassa.

”Oli aivan superhauskaa olla tekemässä kuvauksia. Ensimmäinen reaktio sarjaan pyydettäessä oli kieltäytyä kunniasta, mutta lopulta lähdimme mukaan. Tämä oli kyllä ehdottomasti positiivinen kokemus. Kamerat unohtuivat nopeasti, joten ohjelmassa välittyy meidän kaupan normaali arki ja elämä ilman lavasteita ja kulisseja”, kertoo K-Supermarket Kittilän kauppias Tea Hyttinen.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös