Suomen parhaat K-Supermarketit palkittu – Tiia ja Jarkko Luostarisen luotsaamalle K-Supermarket Orimattilalle Kaakkois-Suomen parhaan palkinto

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Kaakkois-Suomen parhaan kaupan tittelin sai K-Supermarket Orimattila.  

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.2.2022   

Tänä vuonna Kaakkois-Suomen alueen parhaan kaupan tittelin nappasivat Tiia ja Jarkko Luostarinen K-Supermarket Orimattilasta. Valintaperusteissa korostuivat ammattitaidoilla johdettu ja yhtenäinen kaupan osastojen kokonaisuus: herkulliset esillepanot, kotimaisuus ja laaja ruokaosaaminen. K-Supermarket Orimattilassa on lisäksi koko ketjun suurimyyntisimpiä verkkokauppoja. Osaava ja palveluhenkinen henkilökunta ovat tämän kaupan sydän, joka näkyy asiakkaille asti.

”Henkilökuntamme on huipputiimi, joka menee aina tavoitteita kohti täydellä sydämellä. Asiakas on kaikille ykkösasia. Samoin se, että työkaverilla on hyvä olla”, kommentoi Tiia kaupan menestystekijöiden salaisuutta.

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Valtakunnallisesti parhaan kaupan tittelin nappasi tänä vuonna Jani Heinänen K-Supermarket Tarmolasta Porvoosta.

”Palkittavissa kaupoissa korostuu niin pitkäjänteinen kaupan kehittäminen kuin se, miten paikallista yhteistyötä tehdään. Yhteistä voittajakaupoissa on ollut tapa kuunnella ja toteuttaa asiakkaiden toiveita välillä hyvinkin innovatiivisin ratkaisuin. Lisäksi tekemisen meininki ja kaupan hyvä työilmapiiri välittyvät voittajakaupoissa tuloksiin asti”, kertoo K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

Kaakkois-Suomen alueella palkittiin myös Mikko Eronen K-Supermarket Hyppyristä Lahdesta valtakunnallisella erikoismaininnalla: Pitelemätön into -innostuspalkinnolla. Innovatiivinen kauppias henkilökuntineen on toteuttanut esimerkiksi kaupan omia ”setien tekemää” -tuotteita, jotka herkullisuutensa lisäksi ovat kirvoittaneet hymyn karetta asiakkaiden huulille.

Katso kaikki K-Supermarket-ketjun parhaina palkitut kaupat Kesko.fistä

Takaisin ylös