Suomen parhaat K-Supermarketit palkittu – Savonlinnaan Sami ja Linda Riikolan luotsaamalle K-Supermarket Eväskellarille Keski- ja Itä-Suomen parhaan palkinto

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Keski- ja Itä-Suomen parhaan kaupan tittelin sai K-Supermarket Eväskellari Savonlinnasta.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.2.2022

Tänä vuonna Keski- ja Itä-Suomen alueen parhaan kaupan tittelin nappasi savonlinnalainen kauppiaspari Sami ja Linda Riikola K-Supermarket Eväskellarista. Valintaperusteissa korostuivat asiakkaiden antama erittäin positiivinen palaute kaupalle sekä kauppiasparin tahto huomioida kaikki asiakastoiveet. Lisäksi perusteluissa mainittiin erityisen motivoitunut henkilökunta, joka kehittä kauppaa samalla innolla kuin kauppiaat.

”Palkinnon saaminen on meille iso asia. Kaupan toimintaa on kehitetty ja tullaan kehittämään asiakkaita ja henkilökuntaa kuunnellen. Parhaat ideat ovat tulleet heiltä. Henkilökuntamme on ollut meille alusta asti tärkeä ja arvostamme heidän tekemää työtä. Työntekijöiden hyvä fiilis näkyy asiakkaille erinomaisena palveluna", kertoo Sami Riikola.

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Valtakunnallisesti parhaan kaupan tittelin nappasi tänä vuonna Jani Heinänen K-Supermarket Tarmolasta Porvoosta.

”Palkittavissa kaupoissa korostuu niin pitkäjänteinen kaupan kehittäminen kuin se, miten paikallista yhteistyötä tehdään. Yhteistä voittajakaupoissa on ollut tapa kuunnella ja toteuttaa asiakkaiden toiveita välillä hyvinkin innovatiivisin ratkaisuin. Lisäksi tekemisen meininki ja kaupan hyvä työilmapiiri välittyvät voittajakaupoissa tuloksiin asti”, kertoo K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

Katso kaikki K-Supermarket-ketjun parhaina palkitut kaupat Kesko.fistä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös