Suomen parhaat K-Supermarketit palkittu – Rovaniemelle Mari ja Mika Mustosen luotsaamalle K-Supermarket Kauppatorille Pohjois-Suomen parhaan kaupan palkinto

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Pohjois-Suomen parhaan kaupan tittelin sai K-Supermarket Kauppatori.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.2.2022 

Tänä vuonna Pohjois-Suomen alueen parhaan kaupan tittelin nappasivat rovaniemeläiset Mari ja Mika Mustonen K-Supermarket Kauppatorilta. Valintaperusteissa korostuivat asiakkaiden toiveiden täyttäminen – ne toteutetaan aina! Henkilökunnan viihtyvyyteen ja hyvinvointiin on myös satsattu ja henkilökunta ja kauppias ovatkin aina hymy huulilla ja heillä on aikaa vaihtaa kuulumisia asiakkaiden kanssa.

”Meidän työyhteisössämme on valtavan hyvä yhteishenki, joka heijastuu myös asiakasrajapintaan. Meille asiakkaan on mukava tulla ja hyvän hengen asiakas aistii astuessaan myymäläämme. Henkilökunnan voidessa hyvin, myös kauppa voi hyvin ja menestyy. Tinkimätön asiakaspalvelun laatu on meille kunnia-asia ja asiakastyytyväisyys on saatu nostettua esimerkilliselle tasolle pitkäjänteisellä ja kovalla työllä”, kertoo Mari.

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Valtakunnallisesti parhaan kaupan tittelin nappasi tänä vuonna Jani Heinänen K-Supermarket Tarmolasta Porvoosta.

”Palkittavissa kaupoissa korostuu niin pitkäjänteinen kaupan kehittäminen kuin se, miten paikallista yhteistyötä tehdään. Yhteistä voittajakaupoissa on ollut tapa kuunnella ja toteuttaa asiakkaiden toiveita välillä hyvinkin innovatiivisin ratkaisuin. Lisäksi tekemisen meininki ja kaupan hyvä työilmapiiri välittyvät voittajakaupoissa tuloksiin asti”, kertoo K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

Katso kaikki K-Supermarket-ketjun parhaina palkitut kaupat Kesko.fistä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös