Suomen parhaat K-Supermarketit palkittu – Raumalle Jari Haaralan luotsaamalle K-Supermarket Arenalle Satakunnan parhaan kaupan palkinto

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Satakunnan parhaan kaupan tittelin sai K-Supermarket Arena.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.2.2022 

Tänä vuonna Satakunnan alueen parhaan kaupan tittelin nappasi raumalainen Jari Haarala K-Supermarket Arenasta. Valintaperusteissa korostuivat asiakaskokemukseen ja henkilökunnan työtyytyväisyyteen satsaaminen. Jatkuva kehittäminen näkyy kaupan hyvänä tuloksena ja kaupan asiakastyytyväisyydessä.

”Olemme satsanneet kaupassa jatkuvaan asiakastoiveiden kuunteluun ja uusien tuotteiden kokeiluun. Kehittelemme myös kaupan omia tuotteita. Haluamme olla suuren valikoiman K-Supermarket ja siinä olemme onnistuneet. Olemmekin kasvattaneet tuotevalikoimaa tässä kolmen vuoden aikana useilla tuhansilla uusilla tuotteilla. Meiltä saa myös Rauman parhaat itse täytetyt patongit”, kertoo Jari Haarala.

Kaupalla on keskitytty helppoon ja miellyttävään asiointiin ja hyvään työilmapiiriin. Tulevaisuuden suunnitelmista kauppias kertoo, että suunnitteilla on muun muassa lounasnurkkaus. 

”Kauppamme slogan sikses luanikas kaupp kertoo, ainakin raumalaisille, meidän "vaatimattomasta" tyytyväisyydestä itseemme ja tekemäämme työtä kohtaan”, myhäilee Haarala.

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Valtakunnallisesti parhaan kaupan tittelin nappasi tänä vuonna Jani Heinänen K-Supermarket Tarmolasta Porvoosta.

”Palkittavissa kaupoissa korostuu niin pitkäjänteinen kaupan kehittäminen kuin se, miten paikallista yhteistyötä tehdään. Yhteistä voittajakaupoissa on ollut tapa kuunnella ja toteuttaa asiakkaiden toiveita välillä hyvinkin innovatiivisin ratkaisuin. Lisäksi tekemisen meininki ja kaupan hyvä työilmapiiri välittyvät voittajakaupoissa tuloksiin asti”, kertoo K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

Katso kaikki K-Supermarket-ketjun parhaina palkitut kaupat Kesko.fistä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös