Suomen parhaat K-Supermarketit palkittu – K-Supermarket Haapajärvellä paras asiakastyytyväisyys

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. K-Supermarket Haapajärven kauppiaspari Samuli Ahola ja Viola Kantola palkittiin parhaasta asiakastyytyväisyydestä, sillä kaupalla on valtakunnan korkein asiakastyytyväisyys. Hyvät tulokset on saatu aikaan kiinnittämällä moniin tyytyväisyyttä lisääviin pieniin asioihin huomiota ja kaupan selkeillä erottautumistekijöillä.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 17.2.2022 

K-Supermarket Haapajärven kauppiaspari Samuli Ahola ja Viola Kantola palkittiin 9.2. Kaupassa on Suomen korkein asiakastyytyväisyys.

 "Meidän mielestä asiakaspalvelu on pienten asioiden toistamista päivittäin. Pieniä asioita on paljon, mutta meidän kaupassa tärkeimmät ovat varmasti asiakkaiden kuuntelu, tuotetoiveiden toteuttaminen, mahdollisimman lyhyet kassajonot, hymyily, tervehtiminen ja hyvä meininki. Näiden asioiden jatkuva toistaminen luo vahvan kivijalan kaupan toiminnalle. Kun nämä asiat ovat kunnossa, voidaan kivijalan päälle tehdä isompia erottautumistekijöitä. Toimme Haapajärvelle ensimmäisenä verkkokaupan, itsepalvelukassat ja appelsiinimehukoneen esimerkiksi. Uskon näiden asioiden luovan vielä parempaa asiakastyytyväisyyttä”, kertoo Samuli Ahola.

Jotta asiakastyytyväisyys pysyy korkealla, on kauppa rakennettava joka päivä uudestaan asiakkaille. Siisteys, järjestys ja viihtyvyys ovat olennainen osa parempaa asiakastyytyväisyyttä.

Lisäksi kauppiaat osallistuvat aktiivisesti alueen elinvoimaisuuden kehittämiseen.

"Kaupan ulkopuolella haluamme olla myös erittäin aktiivisia. Sponsoroimme urheilua, kulttuuria, tapahtumia ja yhdistyksiä sekä teemme hyväntekeväisyyttä säännöllisesti. Näillä toimilla olemme mukana oman alueen elinvoimaisuuden kehittäjänä, minkä koemme meidän tärkeäksi ja olennaiseksi tehtäväksi", jatkaa Samuli.

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Valtakunnallisesti parhaan kaupan tittelin nappasi tänä vuonna Jani Heinänen K-Supermarket Tarmolasta Porvoosta. K-Supermarket Haapajärvi on palkittu kahtena aiempana vuonna myös: Vuonna 2020 Vuoden tulokkaana ja Vuonna 2021 Pohjois-Suomen parhaana K-Supermarketina.

”Palkittavissa kaupoissa korostuu niin pitkäjänteinen kaupan kehittäminen kuin se, miten paikallista yhteistyötä tehdään. Yhteistä voittajakaupoissa on ollut tapa kuunnella ja toteuttaa asiakkaiden toiveita välillä hyvinkin innovatiivisin ratkaisuin. Lisäksi tekemisen meininki ja kaupan hyvä työilmapiiri välittyvät voittajakaupoissa tuloksiin asti”, kertoo K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

Katso kaikki K-Supermarket-ketjun parhaina palkitut kaupat Kesko.fistä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös