Suomen parhaat K-Supermarketit palkittu – Espooseen Sami Taivassalon luotsaamalle K-Supermarket Tapiolalle pääkaupunkiseudun parhaan palkinto

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Pääkaupunkiseudun parhaan kaupan tittelin sai K-Supermarket Tapiola.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 17.2.2022 

Tänä vuonna pääkaupunkiseudun parhaan kaupan tittelin nappasi kauppias Sami Taivassalo K-Supermarket Tapiolasta. Valintaperusteissa korostui systemaattinen kaupan kehittäminen, ja kauppiaan erittäin innovatiivinen ote kehittää jatkuvasti uutta. Tulokset näkyvät niin hyvänä myynninkehityksenä kuin asiakastyytyväisyydessäkin.

"Meidän koko henkilökunta on otettu mukaan kaupan kehittämiseen, ja uskon, että se on keskeinen syy hyvään menestykseen. Ideoita syntyy sitä enemmän, mitä useampi niitä saa pohtia ja siten olemme pystyneet jatkuvasti uudistamaan kauppaa ja kehittämään sitä asiakkaidemme toiveiden mukaisesti.  Kiitokset palkinnosta kuuluu siis koko hyvälle tiimille kaupassa", kertoo Taivassalo. 

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Valtakunnallisesti parhaan kaupan tittelin nappasi tänä vuonna Jani Heinänen K-Supermarket Tarmolasta Porvoosta.

Pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla palkittiin lisäksi vuoden myynninkehittäjänä Pasi ja Maarit Hentilä K-Supermarket Hyrrästä Tuusulasta, vuoden tulokkaana Timo ja Sara Jääskeläinen K-Supermarket Nikinmäestä Vantaalta ja parhaasta verkkokaupasta Petri Miettinen K-Supermarket Triplasta Helsingistä.

”Palkittavissa kaupoissa korostuu niin pitkäjänteinen kaupan kehittäminen kuin se, miten paikallista yhteistyötä tehdään. Yhteistä voittajakaupoissa on ollut tapa kuunnella ja toteuttaa asiakkaiden toiveita välillä hyvinkin innovatiivisin ratkaisuin. Lisäksi tekemisen meininki ja kaupan hyvä työilmapiiri välittyvät voittajakaupoissa tuloksiin asti”, kertoo K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

Katso kaikki K-Supermarket-ketjun parhaina palkitut kaupat Kesko.fistä.

Takaisin ylös