Sulkavan K-Market Wiljamin uudet kauppiaat ovat Päivi ja Kari Kropsu

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 12.9.2022 Päivi ja Kari Kropsu aloittavat kauppiasuransa 1.10. Sulkavan K-Market Wiljamissa.

Nykyiset kauppiaat Tiina ja Heikki Kolehmainen lopettavat kauppiasuransa, joka on kestänyt 31 vuotta. ”Toivotamme Päivin ja Karin sydämellisesti tervetulleeksi Sulkavalle uusiksi kauppiaiksi!”, lähettävät Kolehmaiset terveisensä.

”Kauppiasuran aloittaminen tuntuu hienolta ja innostavalta. Astumme suuriin saappaisiin”, tuumailevat Päivi ja Kari. ”K-Market Wiljamilla on takanaan pitkä historia ja hienot perinteet. Heikki ja Tiina Kolehmainen ovat tehneet täällä pitkän ja ansiokkaan työrupeaman. Arvostaen Wiljamin perinteitä sekä Heikin ja Tiinan työtä lähdemme yhdessä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa kehittämään kauppaa.”

K-Market Wiljami on sulkavalaisten kohtaamispaikka

”Haluamme, että K-Market Wiljami on sulkavalaisten kohtaamispaikka, Oman kylän kauppa, minne on aina mukava tulla asioimaan. Kaupalla on vastassa ystävällinen ja avulias henkilökunta”, listaavat uudet kauppiaat suunnitelmiaan. ”Valikoimistamme löytyvät herkut niin arkeen kuin juhlaankin. Monet asiakkaat arvostavat tänä päivänä, että löytävät premium-tuotteiden lisäksi edullisia vaihtoehtoja, ja niitä myös tarjoamme.”

Vastuullistyö kuuluu K-Market Wiljamin arkeen. Kropsut kertovat panostavansa henkilökunnan hyvinvointiin. ”Meille on tärkeää, että töissä viihdytään ja jokaista arvostetaan.” Vastuullisuuteen kuuluu yhteistyö paikallisten tuottajien ja toimijoiden kanssa. Ruokahävikki minimoidaan ja huomiota pannaan myös kierrätykseen.   

Päivi Kropsu on taustaltaan kiinteistöalan asiantuntija ja toiminut viimeksi hallintopäällikkönä. Hän on suorittanut K-ryhmän kauppiasvalmennuksen ja siihen kuuluvassa kauppaharjoittelussa hän työskenteli K-Supermarket Muuramessa. Kari Kropsu on ammatiltaan kapellimestari. Työuraa hänellä on mm. Suomen Kansallisopperasta. Kari jatkaa kauppiastyön ohella kapellimestarina Savonlinnan Orkesterin taiteellisena johtajana.

Vapaa-aikana Päivi harrastaa ruuanlaittoja, leivontaa ja nauttii luonnossa liikkumisesta sekä pitkistä kävelylenkeistä. Kari rentoutuu musisoimalla ja ulkoilemalla.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös