Silva Laukkarinen Varkauteen kahden kaupan kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 4.4.2022 Silva Laukkarinen aloittaa kauppiasuransa Varkaudessa, kun hän ottaa vastaan 1.5. K-Market Pirkan ja 9.5. Neste K Warkaudenportin avaimet.

Monen vuoden unelma toteutuu

Silva kertoo, että hänen monen vuoden unelma kauppiasurasta toteutuu Varkaudessa. ”On etuoikeutettua päästä aloittamaan kauppiasura näin mielenkiintoisella kombolla. Kiitos Miika Helènille sekä Ida ja Ajdin Beharicille heidän sitoutuneesta työstään näiden yksiköiden eteen tähän saakka."

"Odotan innolla, että pääsen tutustumaan molemmissa yksiköissä asiakkaisiin ja henkilökuntaan sekä Varkauteen asuinpaikkana. Haluan kehittämää yksiköitä edelleen asiakkaiden toiveiden mukaisesti yhdessä upean henkilökunnan kanssa. Puolisavolainen vereni sykkii vahvasti alueen puolesta."

Kommilan helmi ja Vitostien valttikortti haluavat hurmata jokaisen asiakkaan aitoudellaan

”Miika on joukkoineen luonut K-market Pirkasta aidosti palvelevan lähikaupan, ja tätä työtä haluan jatkaa. Meillä jokainen asiakas nähdään, kuullaan ja palvellaan. Meille on aina mukava tulla”, Silva sanoo. ”Sama iloinen boogie meillä on myös Warkaudenportissa.”

K-Market Pirkassa asiakkaiden toiveet huomioidaan jatkuvasti valikoimissa ja uutuudet hankitaan nopealla syklillä. Lähi- ja pientuottajien tuotteita suositaan ja Pirkasta löytyykin riittävä valikoima vaativaankin makuun. ”Jos jotain ei löydy, niin hommataan.” 

Warkaudenportissa puolestaan tankkaa auton, itsensä, jääkapin ja hyvää fiilistä koko päiväksi. Paremman pysähdyksen taktiikalla, aina. Valikoimasta löytyy Subwayn, Kotipizzan ja Koon Keittiön herkut. Lounas palvelee sekä lähialueen asiakkaita että vitostien liikennettä. Liikenneaseman marketista puolestaan löytyy kaikki oleellinen laajoilla aukioloajoilla.

"Kommilan helmi ja Vitostien valttikortti haluavat hurmata jokaisen asiakkaan aitoudellaan”. 

K-Market Pirkasta saa myös verkkokaupan palvelut joko nouto- tai kotiinkuljetuspalveluna.

Se ei ole työpaikka eikä mikään, jonka käytävillä ei nauru kupli

Silvalle vastuullisuustyö on tärkeää ja mukana kaikessa tekemisessä. Hävikin hallinta, kierrätys ja paikallisuus sekä poisheitettävän hävikin ja jätteen minimoiminen. ”Yrittäjänä ja työnantajana vastuullisuus tarkoittaa minulle myös läpinäkyvää toimintaa, tasapuolisuutta ja reiluutta. Meillä jokainen ihminen on yhtä tärkeä ja arvokas -niin työntekijä kuin asiakas. Kunnioitamme toisiamme ja kohtelemme toisiamme arvostuksella, aina. Harjoittelupaikkoja tarjotaan erilaisillekin ihmisille ja teemme yhteistyötä muiden paikallisten toimijoiden kanssa.”

Silvalle työyhteisön hyvinvointi on sydämen asia. ”Esimiehenä tärkein tehtäväni on saada työyhteisöni loistamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Vietämme ison osan vuorokaudesta töissä, joten ei ole yhdentekevää, millä fiiliksellä siellä olemme. Vakaviin asioihin suhtaudutaan vakavasti mutta muistetaan myös ilo. Se ei ole työpaikka eikä mikään, jonka käytävillä ei nauru kupli!”


Silva on työskennellyt kaupan alalla noin 25 vuotta, joista 20 vuotta esimiestehtävissä. Viimeiset kymmenisen vuotta hän työskenteli S-ryhmässä esimiestyössä. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri ja suorittanut lukuisia esimiesvalmennuksia työuransa varrella. Kauppiasvalmennukseen kuuluvan kauppaharjoittelun Silva suoritti Lappeenrannassa Ruokakello Oy:n K-marketeissa. ”Erityiskiitos kauppias Marko Puustiselle ja Suvi Kuivila-Puustiselle sekä henkilökunnalle kuluneesta vuodesta!”, lähettää Silva terveisensä.

Vapaa-ajalla Silva rentoutuu mökkeilemällä ja nauttimalla luonnosta. Talvisin luontoa ihaillaan sukset jalassa ja maailman kauneutta Silva vangitsee kameransa kanssa. ”Rakastan metsää, siellä sielu lepää. Liikun myös paljon rakkaan lavatanssiharrastuksen merkeissä ympäri kotimaata.”

Takaisin ylös