Sari ja Kari Laurila Tampereen Villilään kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.1.2022 Sari ja Kari Laurila aloittavat Tampereen Villilässä kauppiaina 1.4.2022.

”Meistä on hienoa päästä kohtaamaan uusia haasteita uusitussa K-Market Villilässä. Iso kiitoksemme Ari Ruissalolle ja henkilökunnalle hyvästä kaupan hoidosta!”, kiittävät Laurilat.

K-Market Villilä on aito oman kylän kauppa

”K-Market Villilä tulee olemaan meidän oloisemme oman kylän kauppa, jossa on helppo ja mukava asioida. Panostamme uutuuksiin ja sesonkeihin. Valikoimia täydennämme asiakastoiveiden perusteella yhdessä henkilökuntamme kanssa. Asiakaspalvelu on meille aina ollut sydämen asia”, kertovat Sari ja Kari.

K-Market Villilän vastuullisuustyö on jokapäiväistä arjen työtä. Kierrätys ja lajittelu ovat rutiinia. ”Huolellisella toiminnalla pyritään saamaan kaupan hävikki mahdollisimman pieneksi. Syömäkelpoinen hävikkiruoka lahjoitetaan ruoka-apuun.”

Sari ja Kari Laurila ovat kokeita ja tamperelaisille tuttuja kauppiaita. ”Olemme olleet kauppiaina yhteensä 31 vuotta, joista 26 vuotta K-Market Kattimatissa Tampereella”, he kertovat.

Vapaa-aikaa Laurilat viettävät mieluiten perheen kanssa. ”Olemme aktiivisia ja perhekeskeisiä. Lapsenlapset ovat meille tosi tärkeitä. Meillä on kaksi aikuista poikaa, jotka toimivat myös K-kauppiaina. Kuntoilemme paljon, lenkkeilemme ja harrastamme avantouintia.”

Takaisin ylös