Sallaan rakennetaan uusi K-Market

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.5.2022 Sallaan rakennetaan uusi K-Market, joka sijoittuu Kuusamontien ja Kansantien risteykseen.

Uuden kaupan rakennustyöt alkavat tänä kesänä ja avajaisia päästään juhlimaan keväällä 2023. Uuden K-Marketin koko on noin 1200 m2, josta myyntialaa on noin 700 m2. Kaupan pihalle tulee autopaikkoja lähes 50 ja sinne rakennetaan myös latauspaikkoja sähköautoille.

Uuden K-Marketin valikoimissa otetaan huomioon paikalliset asiakkaat ja matkailijat. Sieltä saa ruoan verkkokaupan palvelut ja käyttötavaravalikoimia voidaan myös merkittävästi laajentaa. Rinki Ekopiste säilyy entisellä paikallaan. Nykyinen K-Market Puolukka palvelee asiakkaitaan siihen saakka, kunnes uusi kauppa avataan.

”Alko suunnittelee muuttoa Sallan uuden K-Marketin yhteyteen. Muuttoon tarvitaan vielä aluehallintoviraston lupa. Haluamme jatkossakin tarjota mahdollisimman sujuvan ja vaivattoman asiakaspalvelukokemuksen. Sama tuttu henkilöstömme jatkaa uudessa myymälässä”, kertoo palvelujohtaja Kaija-Leena Kerkelä.

K-ryhmän investoinnit Lappiin ovat lähes 40 miljoonaa euroa

”K-ryhmällä on menossa isot satsaukset Lapin K-kauppaverkoston kehittämiseksi. Investoinnit tehdään aina ennen kaikkea paikkakuntalaisille, mutta toki Lapista kun on kyse, niin matkailulla on iso merkitys investointipäätöksissä ja mm. kauppojen valikoimissa”, kertoo tyytyväisenä Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen. ”Keväällä on valmistunut K-Citymarket Rovaniemi, K-Market Kuukkeli Saariselällä avautui väistötiloissa tulipalon jälkeen maaliskuussa ja Kemijärvellä avautuu täysin uudistettu K-Supermarket Kauppapaikka. Lisäksi parasta aikaa työn alla on K-Citymarket Kemin kokonaisuudistus, Kittilään on käynnistynyt uuden K-Supermarketin rakennustyöt kuten myös Tervolaan on rakenteilla uusi K-Market”, luettelee Saarinen.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös