Saariselän matkailukeskuksen uusi K-Market Kuukkeli avataan torstaina

Saariselän tunturikylä saa uuden K-Marketin torstaina 31.3.2022. Uusi K-Market Kuukkeli sijaitsee Saariselän keskustassa, 150 metrin päässä palaneesta Kauppakeskus Kuukkelista.

Saariselän K-Market Kuukkelin uudet, väliaikaiset liiketilat avataan 31.3.2022 Inarin kunnan omistamassa entisessä Siula-kauppakeskuksessa.

”Uusi K-Market avataan ennätysajassa”, kertoo kauppias Antero Ylävaara.

Kauppakeskus Kuukkeli paloi täydellisesti varhain maanantaiaamuna 21.2.2022 syttyneessä tulipalossa. Saariselän tunturikylä Inarissa oli vailla kauppapalveluita vain 38 päivää.

”K-Marketin käytössä on nyt 600 neliömetrin myymälätilat rakennuksen pääkerroksessa”, kertoo kauppias Antero Ylävaara.

Palvelut jatkuvat lähes entisessä laajuudessa

K-Market Kuukkelin uudet liiketilat mahdollistavat monipuolisen tarjonnan, ja Kuukkelin palveluja jatketaan lähes entisessä laajuudessaan. K-Market Kuukkeli vastasi kaikista tarvittavista muutostöistä Siulassa.

K-Marketin kerroksessa palvelevat myös Kuukkelin kotileipomo ja -kotikeittiö, josta myydään mukaan valmista ruokaa – muun muassa Kuukkelin poronkäristystä ja pizzoja.

Samassa kerroksessa palvelevat myös Inari-Saariselän Keskusvuokraamo, Majoitus Kuukkelin vastaanotto, Kuukkelin pyörävuokraamo ja aktiviteettien myyntitoimisto. Pääkerroksessa ovat myös Saariselän Posti, Matkahuolto ja lääkekaappi. Myös Alko on aukeamassa tiloihin lähiaikoina.

Kokonaan uuden kauppakeskuksen suunnittelu Kuukkelin entiselle paikalle alkaa toukokuussa, ja valmistuminen tapahtuu ensi vuoden aikana, kertoo kauppias Antero Ylävaara.

Takaisin ylös